Main Menu

Leto 2018

Started by veki, January 04, 2018, 01:33:48 PM

Previous topic - Next topic

emge

e da, kad je Marko bio bolestan na Sitoniji, isto nismo nista placali... mozda je to da spremw ljude da i. 100eura moze biti trazeno.

AnaK

Meni danas rekoše da moram da pozovem, nisam pre poziva obratila pažnju na taj deo, a devojka s kojom sam razgovarala, u call centru, je insistirala da uopšte ne znaju gde su lekari s kojima sarađuju, već ako treba usluga zovem njih, a oni prosleđuju detalje posredniku, pa me posrednik kontaktira.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Eto... Pojma nemam, to je ceo zaseban svet, osiguravajućih kuća. Što manje znam, manje me glava boli  :crazy:
Janko 23.7.2002.

emge

ma Generali je super, bili su vise nego fer sad oko kola.

AnaK

Pitanjce sad za Generali. Uzela sam opciju online, ali tražila uplatnicu. Dobila sam uplatnicu, polisu milion dokumenata. Da li je to sad to, uplatim i koristim, ili treba da idem negde po neki original nečega?  :-[
Janko 23.7.2002.

Lani

To je to valjda, ja uvek uzimam u poslovnici.
Taman spojim sa odlaskom u DC i last minute šopingom pred odmor.  ;D

disco2000

Ja sam samo odštampala... ali mislim da bi bilo bolje da se uzmeoriginal...

stacka

Mi smo ove godine prvi put radili online. Sve od dokumenata sto ti za ne daj Boze treba je tu, nemoj da se opterecujes. :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

veki

ja kad uzimam online uvek biram opciju placanje pouzecem, to mi je nekako uvek najsigurnije

AnaK

Stiglo mi danas  :girl_haha:

https://www.kupoman.rs/ponuda/22803/?utm_source=mailing22803&utm_medium=email&utm_campaign=mailing&fbclid=IwAR0dlKJ_Cr7F4_if5FrCJ8OaJSsyER5tQzbpY5BxoUK0q1o56VOmk7WBpzs

Molba za devojke koje će gledati first minute, ako naletite nešto malo kasnije, a povoljno, dajte info, za mamu gledam. Ovo joj je rano, jer 25. maja, božezdravlja, ima pola veka mature  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

59 eur?  :blink: Wow.

Obratićemo pažnju ako nešto naleti.  :)

AnaK

Hvala  :kiss1: Za njih bi ovo bilo idealno, ali matura ima prioritet  :love32:
Janko 23.7.2002.

Deda

Ovo je extra, steta sto i ja imam maturu  :crazy: :lol:
Bice kao ona majka  , zovi me kasnije, na plazi sam  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Vila

Ovo je super :ok:

Mm i ja sinoć smislili sledeće letovanje - mediteransku avanturu :girl_haha:
Idemo kolima kroz Italiju i Francusku do Španije, u Barselonu :clap: Naći ćemo neki smeštaj usput za spavanje po manjim mestima, i pored Barse u nekom manjem letovalištu, obilazićemo usput određene gradove i mesta, i Barsu natenane :girl_haha: Sad predstoji detaljno planiranje, gde stajati na putu tamo, gde nazad, šta tačno sve obići... Deca su bukvalno skakala od sreće kad su čula ideju :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Vilo  :girl_in_love:
Ja imam sličan plan za obilazak severa Italije u naredne 2-3 godine ali još mi je rano da razmišljam o tome.

Što se letovanja tiče, miniraju me za Lefkadu sa svih strana.  :lol: :crazy:
Mm pre neki dan pokazivao nekom kolegi sajt Petrina u Afitosu i onda se podsetio kako nam je bilo lepo, pa eto što ne bismo i mi ponovo u Afitos. Deca kad su čula da da, mama molim teeee i tako. Možda ćemo preskočiti Lefkadu na kraju.