Main Menu

Leto 2019

Started by AnaK, January 13, 2019, 03:16:36 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Vila

pogled s terase je čaroban :girl_in_love: a iza "leđa", pola minuta daleko je plaža. Milina jedna. prolaziš pored bakica koje sede ispred kuće i javljaš se :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

to je ta zuta kuca
ja je sanjam godinama

moma

Trazim nesto.... Sta nemam pojma.... Nesto na plazi valjda... A mozda i ne mora...

stacka

Mi smo u trilemi :rofl:
Grcka, Turska ili Road trip po Evropi... a na kraju moze da se desi nista od toga :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

stacka

Prelomili i uplatili Peloponez ove godine, 12 dana. :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dacko

Pa blago vama, to super zvuči. :girl_in_love:

Urbana

Mi ove godine prvi put bez dece na letovanje, nosimo i biceve.
Rezervisali predivnu kuću-apartman u Ičićima pored plaže računamo bicom od Opatije do Lovrana svakodnevno da se vozamo.

Quote from: stacka on February 25, 2019, 11:17:48 AM
Mi smo u trilemi :rofl:
Grcka, Turska ili Road trip po Evropi... a na kraju moze da se desi nista od toga :girl_haha:

I mi inace svake godine imamo deo po Evropi.
Prosle godine smo otkrili i Nemacke banje i do sad smo posetili i boravili u vecini.
Na top listi nemackih banja nam je Bad Kissingen br.1, pa ako neko racuna da putuje po Evropi moja preporuka za najmanje dva dana. Inace sve nemacke banje drze Rusi i pored nemackog moze se komunicirati i na ruskom.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Zumbulica

Znate onaj naš smeštaj u Tasosu, gde smo proveli divnih pet letovanja? Predivan i prepovoljan  :girl_haha:
Od prošle godine im je na Bookingu, mi prosle godine nismo išli. Pre neki dan zovemo za ovu godinu, od petnaestog avgusta. Sad je negde oko 110 evra noć, cena za nas 90. Znači, skoro tri puta skuplje  :girl_haha: Ništa nisu menjali, samo su dodali malo ukrasa za slikanje .....
https://www.booking.com/hotel/gr/thomas-apartments-skala-marion1.nl.html?aid=357026;label=gog235jc-1DCAsoXEIfdGhvbWFzLWFwYXJ0bWVudHMtc2thbGEtbWFyaW9uMUgzWANowQGIAQGYARy4ARfIAQzYAQPoAQGIAgGoAgO4AtLw3ecFwAIB;sid=555f82f864585f20ba90a141ee9634d2;dist=0&keep_landing=1&sb_price_type=total&type=total&

Svakako im želim svu sreću, divni su domaćini bili  :girl_in_love:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Kod one bakice?  :blink: Auuu... lepo bogami.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

stacka

Auuuuu, Zumbi, bas drasticno poskupljenje  :girl_sad:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dacko

Generalno su podigli cene u tom mestu. Skromni studiji u kojima smo mi svojevremeno letovali za 35 evra sad su 55, a pretpostavljam da su u gorem stanju nego što su tada bili. Valjda tako biva sa svim mestašcima jednom kad postanu popularna kod turista.

Lani

Ja ne znam kakva je situacija sa Tasosom i našim smeštajem ove godine, prošle godine smo plaćali kao i prethodnih godina, mislim 60 eur dan, nemojte me držati za reč.