Main Menu

Leto 2019

Started by AnaK, January 13, 2019, 03:16:36 PM

Previous topic - Next topic

emge

Divno izgleda Vilo :love32:

prevodilica

samo dvk da idem i u septembru opet na more, ista destinacija
ovaj put vodim mamu i tatu i sebe na oporavak

AnaK

Prevodilice, sjajno  :clap: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

disco2000

NenaS

Jel rano da otvorimo temu za Leto 2020?  :flirt: Evo, mi razmatramo Tursku za sledeću godinu, ovde: http://www.asenahotel.net/
Čekam samo da Euroturs izbaci cene pa da vidimo uklapa li nam se septembar u finansijsku konstrukciju.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

moma

nije rano za mastanje :)

prevodilica

nije rano ni za delanje  :D
ja ću ipak sačekati decembar, zbog finansijske konstrukcije, inače znam šta želim - i sledeće godine, bože zdravlja, kraj maja i septembra, idealno  :turpija:

Lani

Kako su kraj maja i kraj septembra izvodljivi kada se imaju deca u školskom uzrastu? :think:

Mi ćemo na Lemnos, konačno. :) Ali do tada imam da isplaniram i zimovanje i putovanje za prolećni raspust, rano mi je nešto da razmišljam o moru.

prevodilica

krajem maja decu uzimam iz škole, do tada završe najvažnije obaveze, do sada nije bilo problema, a ne verujem da će biti ni za ovaj maj, kada će biti 4. i 7. razred
a u septembru ne idu deca, samo ja, videću još sa kim ću se kombinovati dogodine

NenaS

Meni se prošle godine druga polovina septembra pokazala kao idealna (i finansijski i za odmor) tako da ništa ne bih menjala, možda samo par dana ranije. Tursku su, mislim, radili od 16.09. ove godine, verujem da će tako nekako biti i sledeće. Rešila sam da nas častim sa AI, da i mene jednom neko služi  :D i da ne moram da mislim ni o čemu osim o odmoru i skitnji okolo. E sad, šta će se od toga realizovati, videćemo... Što reče Moma, nije rano da se mašta. :)

Prevodilice, moram i ja da sačekam decembar/januar da izbace cene ovo sve što gledam je na osnovu prošle godine.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.