Main Menu

Leto 2019

Started by AnaK, January 13, 2019, 03:16:36 PM

Previous topic - Next topic

Dacko

Oni su zadržali iste cene, 60 e u julu i avgustu, ali većina ostalih je poskupela. Vidi se koliko su zacepili i kad se ode na link na Bukingu koji je Zumbi ostavila, jer kad se izaberu neki datumi, odmah ispod traženog ponude i sve ostale dostupne smeštaje u tom mestu, a nije ni čudo što su dostupni kad stavljaju cene po sistemu 'ako se neko upeca'. A i upecaju se, evo za kuću u Asprovalti u kojoj smo prošle godine bili po ceni od 40 evra, a za toliko smo se dogovorili i ove godine (mada bi njima bilo draže da smo se dogovorili za 45, kao što su predlagali) neki Nemac je još tad preko Bukinga uplatio 68 evra (pa smo zbog njega morali malo da pomerimo datume i idemo od 7. jula umesto od 15. kao što smo planirali).

Vila

Jao, sreća, sreća radost - mm i ja bukirali i našu samostalnu nedelju u septembru :girl_in_love:
Pošto će nas ova Slovenija pa posle koncert u Nemačkoj više umoriti nego odmoriti :lol: idemo sami, kad deca krenu u školu, 7. septembra na Tasos sami, nedelju dana :clap:
Idemo u smeštaj u kome smo bili prvi put na Tasosu, sa malom ksenijom i Dušanom u mom stomaku, oni imaju samo male studije, posle sa Dušanom nismo mogli da se smestimo kod njih. Lokacija fenomenalna. Od tad su se renovirali, sad asu nešto čudni, ne mogu da se odlučim da li su sobe lepe ili kičerica :lol:
https://www.captains-thassos.com/en/
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Ma šta im fali, odlične su.  :clap:
Divan plan.  :girl_in_love:

Vila

Ja se sad ovom putu više radujem nego Sloveniji :lol:
Uželela sam se Tasosa, uželela sam se i samovanja s mužićem :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Jao, divno, i plan, i izbor objekta, savršeno  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

disco2000

Vila

Da podelim malo s vama iskustvo iz Slovenije :girl_in_love:
Kuća u kojoj smo bili je fenomenalna, mesta dovoljno za nas ukupno 7 :girl_haha:, u kuhinji svi aparati na raspolaganju, uključujući i mašinu za pranje suđa...
Slovenačko primorje je mirno, uglađeno, na note :girl_haha: Plaže su relativno nikakve :lol: u odnosu na one grčke na koje smo navikli, ali more je bilo čisto, i nije bilo hladno kako smo očekivali. Plaže su šljunkovite, ili stenovite sa ozidanim puntama za kupanje, i stepenicama. Problem je jedino gužva, na našoj gradskoj u Kopru blizu kuće je bilo najlepše kupanje posle 9 uveče, danju je bilo ludilo od gužve.
Cene u prodavnicama su vrlo pristupačne, imam utisak čak i bolje nego u Grčkoj, a restorani su skuplji - njih smo, iskreno, izbegavali, jer nas je bilo mnogo...

Slovenija je prelepa, na svakom koraku, uglađena, čista, doterana :girl_in_love: Jedno sasvim drugačije iskustvo u odnosu na sva ostala letovanja.
Bez insistiranja na odiranju turista od para :rofl: mada to rade na vrlo uglađen način :lol:

Upoznali smo neke vrlo drage ljude, za deda Saleta je bilo vrlo emotivno, video je neke od njih prvi put posle 30 i više godina :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Vila

I opet moj utisak granice u pravoj Evropi - vozimo putem ka Trstu, na jednom mestu pored puta stoji mala tabla na kojoj piše Italija, i op - u Italiji smo :girl_sigh:
Kad ćemo mi tako da se graničimo s nekim :crycry:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

disco2000

Jao, znam tu granicu, genijalna je :lol:

emge

Divno zvuči. Daj link za smještaj, da okupljam ekipu :)

Quote from: Vila on July 11, 2019, 09:42:52 AM
I opet moj utisak granice u pravoj Evropi - vozimo putem ka Trstu, na jednom mestu pored puta stoji mala tabla na kojoj piše Italija, i op - u Italiji smo :girl_sigh:
Kad ćemo mi tako da se graničimo s nekim :crycry:
Misliš ovako: https://photos.app.goo.gl/DFrZXNDFH3UdbrZAA
Skijalište je u Austriji, ali ova pizzerija je u Italiji, a ovo je granična tabla :lol:

disco2000

Vila

E taj fazon, ovo je autoput, pa je između traka takva tabla, a kad se vraćaš u Slo na istom mestu s druge strane je tabla Slovenije, i malo dalje kućica gde se prodaju vinjete :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Vila

https://www.airbnb.com/rooms/19300268?location=Koper%2C%20Slovenia&adults=7&source_impression_id=p3_1562865015_bAceB4vjslwSTnEU

Ulaz u prizmelju, pa stepenicama do sprata gde se nalaze dve spavaće sobe sa bračnim krevetima i kupatilom, stepenicama dalje do dnevne sobe (sa dva kauča) i kuhinje, i stepenica do dvorišta, i na vrhu soba sa jednim bračnim i jednim single krevetom, i velika terasa sa pogledom na more.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....