Main Menu

Leto 2020

Started by prevodilica, February 27, 2020, 04:03:51 PM

Previous topic - Next topic

Dacko

Ma sve mi privlačnije deluje plan da ja, kao uostalom i jedina vakcinisana u domaćinstvu  :girl_haha: :turpija: na letovanje odem sama u neko egipatsko ili tursko fensi hotelče, prosto moram nekud avionom jer ne znam da vozim a od busa me bole leđa. Oni će za to vreme da se brinu o psu i momački druže. I sad samo treba da taj plan sama sebi odobrim, a oni se stvarno ne bi bunili jer znaju da sam zaslužila.

disco2000

sad sam htela da kazem, lepo ti idi, oni neka hrane kuce :girl_haha: :turpija:

disco2000

Quote from: Lani on February 19, 2021, 12:52:35 PM
A OK... ja opsednuta koronom.  :lol: :crazy:
Isto, i meni je to jedino palo na pamet.

AnaK

Evo, imaš kvorum za tu odluku  :clap: :clap: :clap:
Janko 23.7.2002.

emge

Čui ne voli granule nešto puno i uvjek mu stoji puna činija... ako preko dana ne dobije nešto ukusnijr, uveče jede granule ko bela lala :lol:
e sad, ja znam da su im granule čak zdravije, čiste im zube i tako nešto još pa sam srca kamena.
Ostavite ga u nekom pansionu, ješće sa ostalima, ništa ne brini :)
A kad sam pričitala tvoj post pomislila sam kako nisi prva koju znam da je dijete podigla po PS-u, a psa razmazila :lol:
valjda zato što pas ne mora ništa da postigne u životu.

Dacko

Prvo sam htela da pitam otkud ti to da B. nije razmažen, ali razmislila sam i uvidela da po savremenim merilima stvarno i nije. A onda sam htela da kažem kako nisam ja razmazila psa pa sam se setila da kad pravim špagete bolonjeze on dobije veću porciju od mene jer ih obožava, pa ću sad malo da se pokrijem ušima i ćutim, sve si u pravu. :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Četiri godine kasnije - je l' znate, ovako na keca, neku peščanu plažu? :rofl:

AnaK

U kojoj državi?  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

prevodilica

:girl_haha:

vidim moja tema, da virnem, kad ono...

daj još neki kriterijum osim peščane plaže, života ti  :D
pa ćemo već nešto smisliti

AnaK

Plavi horizonti kod Radovića, u Boki je jedina moja na keca. Ali odmah uz pesak asocijacija na milion male dece, dakle, ne hvala  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Da nije Hrvatska, Slovenija, Crna Gora ili Bugarska. :rofl:

Vila

Grčka ih je puna :D
Na Sitoniji ima nekoliko, Tasos isto. Samo je pitanje ovo što i AnaK kaže, gde ima lepog peska, ima i mnogo male dece :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

prevodilica

dece ima uvek, ali ako je dovoljno velika plaža, to nije problem, udene se neko mesto 

interesantno, mi koji letujemo u vansezoni, gledamo gde ima manje baba  :rofl: :rofl: :rofl:

Dacko

Samo ne Stavros. Na obali jeste sitan pesak, istina kad se gleda uživo, a ne na reklamnim fotografijama, izgleda više kao blato, ali voda puna oštrog kamenja i prosto ne mogu da shvatim zašto neki ljudi godinama tamo letuju, mi smo bili svratili samo na pola sata a i to nam je bilo previše: ušli u vodu, naboli se, izašli, prošli celom dužinom plaže (a ima je) da vidimo je li negde bolje, nije bilo. A svratili smo jer nam je bila usput do Olimpijade, takođe mnogo hvaljene peščane plaže sa divnom čistom vodom... idealnom za ježeve. Te se ni tamo ne okupasmo pošto nismo imali obuću za vodu. Ako zatreba još neka antipreporuka, tu sam.  :rofl: