Hoćemo li u kupovinu kupaćih kostima?

Started by Xe, May 23, 2009, 03:42:48 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

da  da
jedna od manekenki koja je pocela kampanju je pricala kako je na svoju visinu od skoro 180cm nosila haljine velicine 8 (znaci zarad poredjenja, trunku je visa od mene i ja nosim haljine vel 8, doduse zavisi i od brenda i moj BMI je 18.7, znaci njen je jos nizi jer je visa od mene). Pa su joj u agenciji rekli da mora da smrsa, pa ih je poslusala, pa je mrsavila dok je mogla i kada je bila kost i koza oni joj rekli: vidimo napredak ali to treba da ide jos dole (kilaza) i posle toga ona odustala i krenula sa tom akcijom u parlamentu

Zumbulica

Quote from: emge on February 19, 2016, 11:22:34 AM
Meni ova nije plus size, nego taman :)
:good:
Koliko vidim, Viktorijini andjeli su imperativ lepote mladim devojkama. One su jos i normalne u odnosu na modele za revije ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Quote from: Glitter on February 19, 2016, 11:35:02 AM
da  da
jedna od manekenki koja je pocela kampanju je pricala kako je na svoju visinu od skoro 180cm nosila haljine velicine 8 (znaci zarad poredjenja, trunku je visa od mene i ja nosim haljine vel 8, doduse zavisi i od brenda i moj BMI je 18.7, znaci njen je jos nizi jer je visa od mene). Pa su joj u agenciji rekli da mora da smrsa, pa ih je poslusala, pa je mrsavila dok je mogla i kada je bila kost i koza oni joj rekli: vidimo napredak ali to treba da ide jos dole (kilaza) i posle toga ona odustala i krenula sa tom akcijom u parlamentu
Ja navijam, a vidim i ove akcije imaju sve vise pristalica medju osvescenom omladinom koja voli da se zalaze protiv svih vrsta diskriminacije  :crazy:

MissL

Quote from: Lani on February 19, 2016, 11:24:14 AM
Naravno da nije, baš je lepa i kako treba, ali u industriji gde caruju komarci sa 25 kg, ona nažalost verujem da jeste plus size.  :crazy:

:good:

Boze me sacuvaj BMI 15 :krsti:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

jos malo na temu plus size modela, juce se ovde na drustvenim mrezama povela diskusija oko Tess Holliday, zdravog izgleda, body shaming-a, itd.
ma je masa krenula da je brani jer je trudna trenutno, a onda je isplivao neki video gde nije trudna a 4 osobe je podizu sa poda jer je kleknula pa nije mogla sama da ustane itd

https://www.instagram.com/p/BFZA1fcvOV5/

cici

Sad sam pogledala neke slike, izgleda da jeste ipak trudna ali sve jedno ovo je skroz neukusno. Skroz druga krajnost.

Glitter

jeste trudna, i ima na nalogu nekoliko trudnickih slika, ali mahom su fotke za instagram i kampanje za brendove koje je radila ranije

AnaK

Mene, najiskrenije, pogled na njene slike dovodi do ozbiljne zabrinutosti za njeno zdravlje. A da mislim da je lepo, ne bih pola života bila češće gladna nego sita :lol:
Janko 23.7.2002.

Glitter

sta znam, znam da mi nije lepo, znam da ne bih zelela da budem takva, ali me nervira sto se to prikazuje kao potpuno normalno i prihvatljivo, cak lepo...mislim nije da se ne lazemo :lol:

i ja sam prvo pomislila na to koliko joj kolena pate i ledja, pa opterecenje za srce itd

u stvari me iznervirala neka diskusija danas na fejsu oko uvodjenja cvrste hrane bebama na ostrvu :lol: gde je mahom hleb glavna namirnica, ni reci o supicama i mesu, nego sunke i preradjevine pa mi potpuno jasno kako dolaze do ovih velicina :lol:

emge

ona je zaista lijepa zena, ali je predebela... ima jedna slika na kojoj mi nije tako ogromna, ali ovo sad sigurno nije zdravo.

Lani

Quote from: AnaK on May 20, 2016, 10:21:46 PM
Mene, najiskrenije, pogled na njene slike dovodi do ozbiljne zabrinutosti za njeno zdravlje. A da mislim da je lepo, ne bih pola života bila češće gladna nego sita :lol:

Isto ovako...

AnaK

Janko 23.7.2002.

Zumbulica

I meni, posebno prvi  :good:
Da li salju u Srbiju?

AnaK

Rekla bih da da, ali je meni kasno sad da naručujem :burko:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Ja ovo uopšte ne razumem, platiš plus sajz manekenku, a onda lažeš oko veličine. To što su je napadali vređali je svakako odvratnno. Ali, ako je ovo 44, ja sam... ribizla.

http://superzena.b92.net/moda.php?yyyy=2017&mm=09&nav_id=1304610
Janko 23.7.2002.