Hoćemo li u kupovinu kupaćih kostima?

Started by Xe, May 23, 2009, 03:42:48 PM

Previous topic - Next topic

Blue

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Ali zašto bi neko pobogu to želeo da nosi?  :lol: :crazy:

AnaK

Samo se radi u malim brojevima, valjda je delu populacije sexy da iskoče bradavice  :think: Pitala sam kako se prodaje :lol: Kažu - onako, mada su se neke devojke baš oduševile  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

A gde si to videla? Ovaj na slici je Victoria's secret, njih nema kod nas.

AnaK

Ja sam tražila model 'bra with nipples' :lol: U outletu u Zemunu, iznad Zekstre, već neko vreme se tamo snabdevam vešom i čarapama  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

samo se vi smejte ali Rejcel iz Prijatelja (tj Dzenifer Aniston) je dobijala vece pare po epizodi tamo gde joj strce bradavice  :girl_haha:

moma

Koje bi ja pare dobijala
Ganjam grudnjake da nisu punjeni a opet da nisu toliko tanki da se ne ocrtavaju bradavice cccc

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Lani

Naravno da nije, baš je lepa i kako treba, ali u industriji gde caruju komarci sa 25 kg, ona nažalost verujem da jeste plus size.  :crazy:

Glitter

devojka nije plus size uopste, visoka je i krupna ali nema na njoj viskova, sto bi rekli taman za visinu i (verovatno) genetiku.

ovde sada pokrecu u parlamentu kampanju da se zabrane modeli mladji od 18 godina i da BMI mora da im bude normalan (neuhranjeno je sve ispod 18.5 ako se dobro secam, a one mucene moraju da imaju BMI 15.6 ili tako nekako)

Lani

Bože sakloni. BMI 15 :krsti: To je jedna noga u grobu jbt.