Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

margo

Quote from: AnaK on June 08, 2009, 12:24:03 PM

Margo, ako si baš rešena da ne posustaneš, možeš da pomešaš Zorac sa svojom uobičajenom kremom - pola-pola.

Super ideja! :kiss1: Probacu, ali na jesen, mozda :D
Mina 25.07.2003.

linga

Quote from: AnaK on June 08, 2009, 11:58:19 AM
Nikako se ne slaže sa suncem, pa bez obzira na kreme sa spf ja mislim da je bezbednije koristiti jesen/zimu  :kiss1:

S obzirom da necu na letovanje i da necu videti bas sunca :)...

AnaK

Ja ipak ne bih, i za ove izlaske na sunce po gradu. Mislim, kako hoćeš, ali moguće posledice su fleke i oštećenja kože - baš je agresivan gel, a sunce mu višestruko povećava dejstvo. Ja sam prošle godine nabavila početkom marta, i već početkom aprila prekinula.
Janko 23.7.2002.

linga

O.k. hvala, ali razmisljam ako mu je dejstvo takvo, kako cu na posao  :ces:

maxic

Ja danmima hocu da otvorim ovu temu.
Meni je na Lancome-ovom standu prodavacica odmah "kategorisala" na moje zaprepascenje od 5 nekih krema prve za najmladju, posladnje za staru kozu, u br 3.... I poslusah je i stvarno mi je prijalo.
Onda poucena tim iskustvom, posto sam potrosila  sto sam imala, odem u potragu za drugom. Naravno sad bi ja nesto jos efikasnije, i odlucim se za Dior Capture 60/80
Nisam sigurana da mi prija. Krema mi se nekako tesko razmazuje, iako znam da nije hidrantna, ali se pitam jel to tako treba? Razmisljam da je vratim mozda sam je 3-4 puta koristila, ali i onda ne znam sta bih uzela.
AnaK- Zorac- jel to neki serum ili sta? Odoh da googlam- meni bi i to trebalo
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

disco2000

maxic, mozes da vratis kremu koju si koristila?! :blink:

AnaK

Quote from: maxic on June 08, 2009, 05:27:18 PM

Pročitaj i ti temu 'Medicinska kozmetika', mislim da su u USA drugi nazivi  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

maxic

Quote from: Marty Maraskino on June 08, 2009, 06:06:33 PM
maxic, mozes da vratis kremu koju si koristila?! :blink:

Da ako nisi zadovoljna. Da zamjenis ili da ti vrate pare- nisam do sad vracala, ali sam pitala prosli put da budem sigurna, jer bi mi ovo bas bilo puno novca da mi ne odgovara.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Xe

Quote from: maxic on June 08, 2009, 07:23:04 PM
Da ako nisi zadovoljna. Da zamjenis ili da ti vrate pare- nisam do sad vracala, ali sam pitala prosli put da budem sigurna, jer bi mi ovo bas bilo puno novca da mi ne odgovara.
Ovo je za nas misaona imenica. Tesko vracamo i neotpakovane stvari, a koriscene bi nam verovatno nabili u prvi telesni otvor.  :crazy:

I ja imam debelu, masnu kozu bez bubuljica, na mamu, koja skoro da i nema bora. Imam dve, izmedju obrva, od mrstenja. Nadam se da ce tako i ostati :)
Koristim Niveinu Q10 i neke Balea lagane, i to samo uvece. Uglavnom mi je ujutru masno lice, ali nema veze, koza se preko noci lepo oporavi.

Nisam od neke pomoci :)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

cici

Quote from: maxic on June 08, 2009, 05:27:18 PM
Ja danmima hocu da otvorim ovu temu.
Meni je na Lancome-ovom standu prodavacica odmah "kategorisala" na moje zaprepascenje od 5 nekih krema prve za najmladju, posladnje za staru kozu, u br 3.... I poslusah je i stvarno mi je prijalo.
Onda poucena tim iskustvom, posto sam potrosila  sto sam imala, odem u potragu za drugom. Naravno sad bi ja nesto jos efikasnije, i odlucim se za Dior Capture 60/80
Nisam sigurana da mi prija. Krema mi se nekako tesko razmazuje, iako znam da nije hidrantna, ali se pitam jel to tako treba? Razmisljam da je vratim mozda sam je 3-4 puta koristila, ali i onda ne znam sta bih uzela.
Što si menjala ako si bila zadovoljna?

Meni je jedna kozmetičkarka rekla da su noćne kreme šarena laža i da je to samo zbog povećanja prodaje.

Leti koristim ovu

zimi

Još uvek odolevam i ne koristim za lice nikakvu kremu protiv bora.Ali iskoristiću priliku da se zahvalim mami i tati.

maxic

Zato sto sam se pokondirila, valjda, kao da je ova nova, pa mora da je svjetsko cudo  :lol: a i neko mi je nekad rekao da kreme treba relativno cesto mjenjati jer svaka ima neku drugu komponentu koja kozi treba :ces:...
Ne vidim ti zimsku

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Ne znam kako ne vidiš, ja je vidim.Clarins multi activ.
Ja bih neku da mi malo zategne, nemam bore ali mi je malo opao tonus kože.

Ivy

Cici a Murad koji si ranije pominjala??

aleks

Quote from: AnaK on June 08, 2009, 09:10:52 AM
Ja konačno vidim prednosti masne kože, sa kojom se decenijama patim.

I kod mene isto ovako, nije lose.
Koristila sam godinama Vichy, pa sada za promenu Clarins.
Nista od krema protiv bora
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

cici

Quote from: Ivy on June 08, 2009, 11:26:20 PM
Cici a Murad koji si ranije pominjala??
Ništa :D Nisam porbala, da budem iskrena, nisam se usudila.Ovo mi tako prija da mi se ne menja.A kreteni uzorak kad pomeneš gledaju te kao da im tražiš celu radnju na poklon :hm: