Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

cici

Clarins ovde ima u svakom Jasminu i Sefori ne secam se koliko kosta, svakako je ovde veca cena nego preko.Pretpostavljam neces ni kupovati ovde.

Glitter

Hvala :)

Necu kupovati ovde definitivno, al prikupljam info

cici

Ovaj serum je jako hvaljen, oba.Planiram da nabavim.Ni meni se ne svidja koza kad ustanem, jedno vreme mi je radila Shiseido Benefiance WrinkleResist24  sad vise ne.Uzela sam da probam la roche sad ali kod nas nema sa uv zastitom.

Finalina

Quote from: Glitter on February 01, 2014, 03:31:55 PM
Sta mislite o ovome? Htedoh da pocnem sa necim ozbiljnijim

http://www.esteelauder.co.uk/product/685/29479/Product-Catalog/Skincare/By-Category/Eye-Care/Beautiful-Eyes-Global-Anti-Aging/Includes-a-Full-Size-Eye-Balm/index.tmpl
ne vidim sta si odabrala tj otvara mi naslovnu, ali sa njihovim serumom ne mozes da pogresis cak ni u tvojim mladjanim godinama, a ni sa ostalim stvarima EL ne mozes da omanes

Glitter

Kupila sam pre neki dan Estee Lauder Night repair advanced complex, ili kako vec, braon bocica.
Trosim ga dva dana (noci) i bas sam zadovoljna.
Moja primedba na kozu je bila da ustajem ujutru i da nisam bas prezadovoljna izgledom koze ujutru ili bez sminke, dva dana posle ovog seruma mogu da kazem da su mi se podocnjaci smanjili, tacnije linija koluta oko ociju je mnogo blaza i boja je svetlija. Koza mi ujutru izgleda svezije i zadrzava taj izgled celog dana.
Videcu kako ide dalje

cici

Ima poseban serum za oko ociju ne znam da li taj moze i za lice i oci.

Glitter

Ja ga stavim uz liniju podocnjaka prakticno na lice. A na oci ne stavljam nista placem suza suzu stize

cici

Nisam mislila na kapke na kapke se nista ni ne stavlja.

Glitter

Ma menu smeta ceo predeo oko ociju

maxic

Glitt, mislim da EL ima te serume u tri faze tj za tri zivotna razdoblja, ovaj advanced je za recimo moje godine, tako da mislim da si pozurila, ali ok ako ti prija.

Cici, mislim da sam vidjela ovaj serum u plavoj bocici, zato sto je tako plava, ali nisam te konsultovala pa mi je ostao nezamjecen.
Ja koristim sephora brend hidrantnu i kremu za oci, i super su mi a vrlo su povoljne. imam u EL serum i wrinkle release, ali nisam nesto odusevljena. Mislim da sam im dala i dovoljno vremena.... mozda meni neki botoxic treba ?
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Bolji je ovaj u braon, planiram ga i za sebe.
A tebi umesto botoksa treba motka :D

Glitter

Znam da he za malo zreliju kozu ali sam imala ideju da ga koristim par nedelja svakog dana a onda npr dve ili tri noci nedeljno. Za sad mi prija osim ako krene da mi pravi bubuljice :crazy:

maxic

Quote from: cici on February 21, 2014, 04:06:04 PM
Bolji je ovaj u braon, planiram ga i za sebe.
A tebi umesto botoksa treba motka :D

:lol:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07