Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

Lani

:rofl:

Šta beše "leči" taj u braon bočici, što je on najbolji?

Glitter

Generalno peglanje od veceri do jutra :lol:

Lani

Generalka  ;D
Ali evo baš sam pričala sa emge večeras o tome, kako da kupim nešto tako bitno za lice, pritom i poskupo, bez testera?  :hm:

cici

Lepo odes  Seforu kazes da ti sipaju u kutijicu da probas.Imaju kutijice provereno, pa ko je jos lud da istrese toliko novca za nesto sto ne zna da li mu odgovara.

Glitter

cici

Ne secam se ali ovaj veci prilicno, sigurno 8000.

Glitter

Ja sam 50ml platila 43£ to je nesto manje od 6k

cici

Glitter

Ma ako treba da donosim

cici

Pa ne moze sve da se donese :kiss1:

:ph34r:

Quote from: Lani on February 21, 2014, 09:42:54 PM
Generalka  ;D
Ali evo baš sam pričala sa emge večeras o tome, kako da kupim nešto tako bitno za lice, pritom i poskupo, bez testera?  :hm:
nasla ci crkvu  :girl_haha:

Finalina

serum je super, moze duugo da potraje pa se zato i isplati, sto sam vec ranije i pisala (nije za oko ociju, ali prateca krema za taj predeo je ekstra)... mislim da nisi rano krenula sa njim, glitt, taman tako kako pises da ces ga povremeno koristiti (i ja sam pocela mladjusna da ga kraduckam od mame jos pre da ne kazem koliko godina :lol: ......jednom do dva puta nedeljeno taman....I ponekad malo cesce, ispod neke kreme i super bude, kao mini tretman )
ko je rekao da se ne mazu kapci, ja mazem i to sa velikim zadovoljstvom :rofl:

lani, ja umesto laka mogu da ponesesm serum na neko kafenisanje :D , a ti meni one neke svetlucave sa dragulcicima sto si pre neki dan kacila slike jer ona bezdusna cici se nikada nije ponudila da me uvede svet lakova, a stalno nesto zvoca i primecuje :lol:

cici

Finalina

Lani

Quote from: cici on February 21, 2014, 09:59:29 PM
Lepo odes  Seforu kazes da ti sipaju u kutijicu da probas.Imaju kutijice provereno, pa ko je jos lud da istrese toliko novca za nesto sto ne zna da li mu odgovara.

Neće da mi kažu, ma šetaj bre tamo? :rofl:

Quote from: Finalina on February 22, 2014, 12:21:37 AM
lani, ja umesto laka mogu da ponesesm serum na neko kafenisanje :D , a ti meni one neke svetlucave sa dragulcicima sto si pre neki dan kacila slike jer ona bezdusna cici se nikada nije ponudila da me uvede svet lakova, a stalno nesto zvoca i primecuje :lol:

Probaću da uzmem malo iz Sephore pa ako ne uspem javiću. :kiss1:
Tih svetlucavih još nema kod nas a i da li će ih biti ne zna se. :girl_sigh: