Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja sam ovaj puder kupila:

http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=46352/Sun-Protection-Liquid-Foundation-SPF-42-PA+++/Shiseido-/Liquid

Ima ga u Jasminu, može da se proba, a kupila sam ga kod neke devojke na FB-u, za 20€.
Janko 23.7.2002.

bubi

ponece Bubi kremicu a vi ponesite neku posudicu u sta da vam sipam pa da probate.
meni ce kad sve bb kreme potrosim sledeca nabavka biti cc krema od Burjoais.
avanzovala sam sa bb na cc  :lol:
a sad odoh da je trazim na netu i da pokazem Summer slika a da li verujete da sam zaboravila kako se zove  :lol:
za penziju sam ja :lol:

bubi

evo je Liole triple the solution bb cream

Margarita

ja necu nista da nosim, doci  cu na tu kaficu kao sto rafa ide u free shop 8) a vi ponesite sve sto treba :D
posle mazanja noktica, sminkanje po kaficima mi dodje kao logican sledeci korak :rofl:

Finalina

uskoro ćemo i obrve da čupamo javno :rofl: , ali nadam se :nokti: da nećemo dalje ići :lol:

Margarita

pazi, kad smo mi u pitanju... :zlocka:

cici

Quote from: bubi on March 07, 2014, 01:11:49 PM
ponece Bubi kremicu a vi ponesite neku posudicu u sta da vam sipam pa da probate.
meni ce kad sve bb kreme potrosim sledeca nabavka biti cc krema od Burjoais.
avanzovala sam sa bb na cc  :lol:
a sad odoh da je trazim na netu i da pokazem Summer slika a da li verujete da sam zaboravila kako se zove  :lol:
za penziju sam ja :lol:
To je sasvim logican redosled :lol:
Quote from: Margarita on March 07, 2014, 01:41:06 PM
ja necu nista da nosim, doci  cu na tu kaficu kao sto rafa ide u free shop 8) a vi ponesite sve sto treba :D
posle mazanja noktica, sminkanje po kaficima mi dodje kao logican sledeci korak :rofl:
:lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Odmah :blink: samo koju nijansu? :lol: ima li ih uopste?

AnaK

Jao, ne znam, na ovoliko sniženje, sa bubi izborom i cici preporukom, noge mi same kreću ka prodavnici :lol:
Janko 23.7.2002.

cici

bubi

PA JA KAD SAM JE KUPILA SA SVIM TROSKOVIMA JE BILA OKO 1600 DIN,
sorry za velika slova.
nema nijansu ,mislim da je ona vise za bledolike,nekako je svetla dosta.

disco2000

bubi

disco a ko nije postace ako ne bledolik ono zuckast  :lol:
samo da nam se oci ne iskose  :lol:

cici

Hoce bar od muke ako nista drugo :rofl: