Main Menu

Lice i bore...

Started by linga, June 08, 2009, 08:01:57 AM

Previous topic - Next topic

rafa

Quote from: kalimero on May 08, 2014, 01:12:51 PM
ajde, niste tol'ke babe, i ja se secam i Medjeda i Amfore i Komisiona i Sebastijana i Narodne radinosti i cegasvejosnetu  :baba: :baba: :baba:

I ja se naravno svega secam  :rofl: :rofl: :girl_in_love:

Ima Yves R u Uscu, obozavam ga  :girl_in_love:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :kiss1: :kiss1: :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Finalina

kalimero

al sto si mene zbunila

:rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Quote from: Summer on May 08, 2014, 01:19:00 PM
Ne znam odakle ovo iskopiraste,niti ko sta tvrdi,ali znam da body shop nikad nije otvarao radnju kod nas. Moze par stvari da se nadje u dufry-u na aerodromu,imaju svoj mali stand.
koji je sve sem duty free  :shout:

cici

maxic

Serum je super, samo da kazem.  Dva puta sam juce mazala i jednom jutros :lol: Al treba da se muti.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Gde da kupim te tamne asice, pitam se pitam.
Janko 23.7.2002.

maxic

Nemam pojma gdje bi to kod nas moglo da se kupi , ja sam juce od svih mjesta kupila u Whole Foods prodavnici, sto je zapravo prehrambena prodavnica zdrave hrane, u kojij sam nasla i glicerin i vitamin c u prahu.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

AnaK

Ja ne verujem da ima u apoteci praznih  :think: al' nemam ideju gde bi drugo moglo da bude. Videću u apoteci imaju li neke kapi za nos, tako nešto jeftino i lakoisperivo u takvim flašicama.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Imas u sephori mislim da sam videla

disco2000

Quote from: AnaK on May 08, 2014, 06:15:33 PM
Ja ne verujem da ima u apoteci praznih  :think: al' nemam ideju gde bi drugo moglo da bude. Videću u apoteci imaju li neke kapi za nos, tako nešto jeftino i lakoisperivo u takvim flašicama.
U DMu ima praznih, ali ne znam da li ima i tamnih. Ima i jedna prodavnica u Kralja Petra, kada se od Knez Mihajlove krene nizbrdo, pa pre Jovanove, ako me pamcenje sluzi. Sa leve strane. Imali su raznih tih kutijica za kreme, parfeme, itd. Takodje, mozes providnu da uvijes u papir koji ne propusta svetlo. Mislim da sam kod Vitkog gurmana videla preporuku da se flasa ulja tako uvije, pa... :lol: sto da ne...

AnaK

Uuuuu, kolko ideja :clap: Hvala, sephora i kralja petra.
Disco, ni providne nemam, pa rek'o kad vec kupujem, da kupim adekvatnu :)
Janko 23.7.2002.

Glitter

Sefora ima providne sa pumpicom. Kapiram da bi mogla da je umotas u alu foliju