Main Menu

Serije

Started by Despina, April 29, 2009, 12:17:39 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Žao mi što je više neće biti.  :(

disco2000

Isto. No, oprostajna sezona je odlicna.

Zumbulica

Quote from: emge on September 28, 2019, 09:41:48 AM
Zumbi, na početku izgleda ko biča koja pljačka...
Mi danima slušamo muziku iz seroje, od špice do ćao bela :love32:
I nema da se glada uz peglanje :baba: jer em je španski, em ima dosta neverbalne glume.
Ma kakvo peglanje  :girl_haha: retko šta mogu da gledam uz peglanje, ja se skroz posvetim  :girl_haha: I teško mi je ipak da gledam na Netflixu, bez prevoda  :( posebno ako je nešto dinamično ....
Ja sam počela još i Naslednike https://www.imdb.com/title/tt7660850/ interesantno  :good:
i Posetioce iz prošlosti https://www.imdb.com/title/tt8332130/ ovo me malo smorilo  :girl_haha:
:-[ zapravo nemam sad vremena da bindzujem pa sam htela da vidim šta mi se najviše gleda ......
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

stacka

Upravo sam videla da su potvrdili 4. sezonu Stranger Things :sreca: :sreca: :sreca:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Zumbi, mi skinuli sa neta, ima naš prevod da se nadje.... i gledali na platnu, sa surround zvukom :girl_in_love:

Lani

Stačka, pa zar se odavno ne zna da će biti i 4. sezona? :think:

disco2000

Nisam nija znala. Doduse, jos nisam odgledala trecu i maksimalno sam sve izbegavala... :rofl:

stacka

Lani, juce je objavljeno zvanicno na instagram profilu. Do sada su bila samo nagadjanja i pretpostavke.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

A OK, nisam znala da je ovo sve do sada bilo nezvanično. Znam da su valjda autori serije negde izjavili da će navodno da je završavaju sa 4. sezonom, pa sam ja to nešto shvatila da je to gotova stvar. Mada, verovatno i jeste bila, ne verujem da bi oni tako pričai da nisu imali neki inside info.

Disco, nisam ni ja gledala ST3, ne stiže na red.

Zumbulica

Odgledala Naslednike (Succession)  :good: Meni se svidja, egzistencijalni problemi sirotih milijardera  :lol:
Počela Katarinu Veliku, bljak  :lol: odgledala pola epizode, baš je promašaj, negledljivo skoro kao Nemanjići  :lol:

disco2000

Odgledala sam prvu, ne znam za Nemanjiće jer iste nisam gledala :lol:

Lani

Ju stvarno? Ja ovih dana sve čitam neke hvalospeve o njoj.
Nemanjići  :rofl: :love32: :rofl:

Vila

Završili Better call Saul, uuuuh - ja sam definitivno oduševljena ekipom koja je pravila Breaking bad i Saula, ljudi su stvarno magovi i umetnici :girl_in_love:  Kakve studije razvoja likova, kakve priče, stvarno skidam kapu.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Zumbulica

Quote from: Lani on October 06, 2019, 10:23:54 AM
Ju stvarno? Ja ovih dana sve čitam neke hvalospeve o njoj.
Nemanjići  :rofl: :love32: :rofl:
Pa nisam joj baš dala šansu  :-[ vidim da ima nekih kvaliteta ....
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Zumbulica

Quote from: Vila on October 07, 2019, 09:44:18 AM
Završili Better call Saul, uuuuh - ja sam definitivno oduševljena ekipom koja je pravila Breaking bad i Saula, ljudi su stvarno magovi i umetnici :girl_in_love:  Kakve studije razvoja likova, kakve priče, stvarno skidam kapu.
Ja se odavno kanim da odgledam konačno, i jednu i drugu .....
Umesto toga  :crazy: počela sam Milijarde, laganica, a i dosadnica, ne privlači me nešto naročito ......