Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Jedna Indy

Verovatno masim temu ali sam samo ovde videla da pominjete Coru i sl...pa da se javim da planiram da se svrcnem i ja. Da li mozda neko ima karticu za njihov METRO? Ako ima da mi posudi ako nije problem. Ili da mi objasni kako da dodjem do nje. Ako nekom nesto treba da donesem odande,tu sam :)
Unapred se zahvaljujem ! Pozz

MissL

Ja nemam, mislim da se to nesto preko firme u kojoj si zaposlen dobijalo :think:
A i mnogo mi je daleko, pa se nesto nisam udubljivala
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Jedna Indy

Imam ja za nas ali nece da je priznaju u Madjarskoj :(
Cak nema vise ni one dnevne :( Ako sam pogresno informisana neka me neko ispravi.
Hvala
:flower:

MissL

Ja sam mislila da pitas za nas, sorry
Sta i oni izvode vise sa tim karticama nije mi jasno
Stiv 24.11.2003.

Jedna Indy

Ma ok,hvala u svakom slucaju na posvecenom vremenu! :)
Da li  Vam je sad ok Finalna? :) Inace ono bejahu Pink ne roza slova :) Zuta nisu bila nikako. :)

Finalina

indy, ne vide se lepo ta roza i zuta slova :)

Jedna Indy

Ja pisem bojom kojom Ja zelim i nema potrebe neko drugi da ih menja i to bez mog znanja. To sto sam nova ne znaci da treba da se tako ponasate prema meni. Nikog nisam uvredila niti provocirala. Rece neko da ne vidi pink slova i Ja ih promenih. U cemu je problem? Ukinite onda opciju da se moze menjati boja slova. Ja volim da pisem ovako i to ne treba nikom da smeta. Kad ta opcija ne bude postojala Ja je necu koristiti. Neko nece da je koristi,nekog mrzi...neko ne voli. Svako od Vas ima razlog zasto ne koristi bojena slova. Ja volim , nije mi tesko. Cak sta vise uzivam !
Poz :)

Finalina

Indy, sasvim razumem da ti se svidja i ja sam svojevremeno isto pokusala i sa fontom i bojom, ali sam odustala bas iz razloga sto sam i samu sebe tesko citala. Uzivaj kako god tebi odgovara i koristi sve sto forum pruža, tako je najbolje :)

gasha

Quote from: Pepi on September 26, 2010, 10:07:09 PM
U pravu je Anak, koristim Felce azzura štirak sa pumpicom...pre svega jer divno miriše i lakše se pegla...
Gasho, a gde ti kupuješ taj Panonnija?
u rodicu
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Na jednoj tezgi na buvljaku ima ovih proizvoda:

http://www.comptoir-droguerie.fr/nos-marques/delu.html?mode=list

I veoma su povoljni, u proseku duplo jeftinije nego na ovom linku.

Ovo sam kupila i probala:

http://www.comptoir-droguerie.fr/nos-marques/delu/torchons-pour-plaques-de-cuisinieres-qte-3-delu.html

Oduševljena sam  :good:
Janko 23.7.2002.

Jedna Indy

Quote from: AnaK on October 02, 2010, 05:12:13 AM
Na jednoj tezgi na buvljaku ima ovih proizvoda:

http://www.comptoir-droguerie.fr/nos-marques/delu.html?mode=list

I veoma su povoljni, u proseku duplo jeftinije nego na ovom linku.

Ovo sam kupila i probala:

http://www.comptoir-droguerie.fr/nos-marques/delu/torchons-pour-plaques-de-cuisinieres-qte-3-delu.html

Oduševljena sam  :good:
Generalno gledano ni na site nisu neke preterane cene. Mada je super ako ima u pola  cene.
A na sve to jos i valja!
Eeeeeeeee onda je to pravi pogodak ! :clap:

AnaK

Celo popodne se za'ebavam sa pokušajem da izvučem roze nijansu sa nekoliko belih i šarenih sa belim stvari  :crycry: I samo da vam kažem da ovo, poslednje sa spiska:

ELIMINATOR NEPOŽELJNIH BOJA - ukoliko niste koristili Lovca na boje, pa vam se dogodio incident u toku pranja i obojio se veš, Eliminator nepoželjnih boja ce vam pomoći. Ukloniće mrlje iz prethodnih pranja .. 

Ne radi :burko:  :crycry:
Janko 23.7.2002.

MissL

Meni je to zazvucalo dobro al' malKo neverovatno pa sam odustala. Lovca na boje  skoro nisam kupovala, nesto mi je sad mnogo, a bas sam uzivala jedno vreme :girl_sigh: iako se jednom sestri i sa njim nesto debelo ofarbalo :blink: al' ja stavljala po dve, tri, a ona jednu
Stiv 24.11.2003.

Deda

Kako ne radi ? Ja sam skroz vratila boju sa tim. Ali sam rucno prala i na svakih 5 minuta gvirila.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Meni nije ni mrdnulo.  :crycry: Sad sam potpopila u Ace.
Janko 23.7.2002.