Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

janavi

Quote from: kalimero on December 08, 2009, 12:03:22 AM
trebalo bi da menjam/dodajem prezime.... i to planiram vec 3 godine, nikako da se nateram.... svašta nešto od papira mi treba, ali najgrdje mi je što mi treba iz krivičnog potvrda da nisam krivično gonjena NE STARIJA OD 5 DANA!!!!!! to je kod mene nemoguće (mislim, da mi ne zastari papir, ne da me gone :lol:)
:crycry: :crycry: :crycry: :bighug:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

janavi

Quote from: janavi on December 02, 2009, 10:09:16 AM
naručila za tetku izvod iz mkr iz Kragujevca (sa Kosova knjige) i državljanstvo iz Sombora, sve preko neta, videćemo koliko će trebati da stigne :)

(jel nismo imali neku temu o mkr, ne mogu da nađem)
iz kg stiglo upravo, iz so još nije
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Xe

Pa valjda im je SO dalji od BG u odnosu na KG.  :crazy:
Pitanje je da li im neko cita te mejlove  >:(
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

romi

ja samo da se upisem (bez citanja prethodnih postova) u klub mrzitelja banaka.

janavi

stiglo i iz So
običnom poštom, presavijeno na 4, u plavom kovertu :lol: 780 din
ovi iz kg poslali post expresom, u A3 tvrdoj koverti, da se ne presavije, 550din
pa vi vidite ;)

Xe

Quote from: janavi on December 09, 2009, 02:54:06 PM
stiglo i iz So
običnom poštom, presavijeno na 4, u plavom kovertu :lol: 780 din
ovi iz kg poslali post expresom, u A3 tvrdoj koverti, da se ne presavije, 550din
pa vi vidite ;)
I meni su drzavljanstvoposlali Post expressom. Izvod iz MKR jos nisam trazila (ponovo), to cu kad malo dodjem sebi.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

ja poslala cukarici zahtev i jos mi nisu poslali mejl da potvrde, evo vec dva dana, sutra cu da ih zovem

janavi

Quote from: Glitter on December 09, 2009, 10:14:44 PM
ja poslala cukarici zahtev i jos mi nisu poslali mejl da potvrde, evo vec dva dana, sutra cu da ih zovem
ja nisam ni od jednih dobila mail potvrde, samo jena sajtu kad sam popunila formular pisalo da je zahtev uspešno poslat

Glitter

Quote from: janavi on December 09, 2009, 10:16:19 PM
ja nisam ni od jednih dobila mail potvrde, samo jena sajtu kad sam popunila formular pisalo da je zahtev uspešno poslat
pise u uputstvu da cu primiti mejl potvrde, ili sam to istripovala  :ces:
u kom momentu ja uplacujem one takse i kako im to dostavljam?

janavi

Quote from: Glitter on December 09, 2009, 10:23:18 PM
pise u uputstvu da cu primiti mejl potvrde, ili sam to istripovala  :ces:
u kom momentu ja uplacujem one takse i kako im to dostavljam?
naplate ti kad stigne
sve uračunato u cenu :)

Glitter

Summer

ja sam narucivala uverenje o drzavljanstvu sa cukarice, stiglo mi za 3 dana, nisam u medjuvremenu dobila nikakav mail potvrde

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Glitter

odlicno,nadam se da ce i meni ovo stici  :nokti2:

stacka

Ja cu, po svemu sudeci, menjati banku.
U ponedeljak mi je istekla poslednja rata kredita, zovem juce moju bankarku da joj kazem da zelim da preuzmem menicu, javlja se neka druga J. i kaze mi da je moja prebacena u drugu expozituru :girl_cray: A bila je diiiivna! Prebaci me kod kolege, ja ga pitam "Dobro, jeste li vi sada moj licni bankar" kaze mi on " Ne znam, valjda sam" :crazy: Objasnim mu zbog cega zovem i da cu doci u petak, kaze on kako nema problema. Objasnim da je kod prethodnog kredita bio problem jer su im menice u trezoru, covek me uverava da slobodno dodjem. Bice svasta ako ipak ne uzmem menicu u petak >:(
Elem, nisam tu skroz pop***ela. Nepunih 2 sata nakon tog razgovora, zvoni mi mob, ja pomislila da mi je drugarica koja radi u banci, javljam se odusevljeno, ispostavlja se da je neka B koja me eto obavestava da mi je istekao juce kredit i nudi mi da odmah uzmem drugi :fool: Misssssssssim, stvarnoooo :crazy:
Razmisljam da se prebacim u Intesu, vecina mojih kolega se tamo prebacila, ali me interesuju i vasa iskustva sa tom bankom.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.