Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

Saska

prevodilica

oni plaćaju provizije za prenos sredstava ako ti uplaćuju u drugoj banci, tako da nije samo tvoja stvar ili bi bila ako bi ti to zaračunali u platu, što se nikom ne isplati
ako nije još i politička odluka da im se ne osipa baza korisnika

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

AnaK

Evo ja ću da ti objasnim, nekada davno, poštanska štedionica, Saška i ja smo bili big hepi femili, tri sestre. Onda so se rasejale po svetu, i različito se udale, ali nastavile da se pomažemo  :shout:

Prevodilice, ja se više osećam kao rob uskraćenih građanskih prava :lol:

Sreća je samo što se nisam svađala, nego sam bila ljubazna i 'ladna kao psihopata :lol:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: Elanor on April 02, 2014, 12:11:05 PM
unervozila sam se dok citam.

saska, kako plata ne moze da se seli, tu kod vas? za anuk mi je kao polu-jasno.
kakve veze ima moj poslodavac s mojim racunom? otvorim lepo novi racun u drugoj banci, odnesem novu karticu u vec neku sluzbu, zamolim da mi od sledeceg meseca tamo uplacuju, potpisem i gotovo. zasto - to ih se ne tice, to je moja stvar.
ovako smo mi radili u fabrici. Radnik prosto donese novu karticu, kome on duguje nas ne interesuje

prevodilica

pa i jesu ti uskraćena prava, a ja komentarišem samo što sam i sama u sličnoj situaciji :friends: odnosno, razumem im logiku naopaku :wall:

Unabebili

bolje bi prosla kao psihopata  :rofl:
na to reaguju koliko toliko  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

disco2000

Vila

AnaK, raspitaj se u NBS, u centru za korisnike finansijskih usluga: http://www.nbs.rs/internet/cirilica/63/63_9/index.html
možda postoji način da ih zezneš, da ipak prebaciš tr u neku drugu banku
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Quote from: Vila on April 02, 2014, 01:06:03 PM
AnaK, raspitaj se u NBS, u centru za korisnike finansijskih usluga: http://www.nbs.rs/internet/cirilica/63/63_9/index.html
možda postoji način da ih zezneš, da ipak prebaciš tr u neku drugu banku

Hvala  :kiss1:
Zvala. Trla baba lan.
Ugovor je interni između moje firme i poštanske štedionice, ali su i moja prava ugrožena :lol:
Da ja lepo napišem prigovor poštanskoj štedionici, pa kad mi odgovore da se ponovo javim.
Naš ta da se žalim, i kako ćemo rešiti na obostrano zadovoljstvo?

Jao  :shout: :shout: :shout:
Janko 23.7.2002.

Saska

znam ih preko nekoliko koji su se žalili, nema puno vajde.
Što ne znači da ne treba pokušavati.

martina

meni je to logicno, i ja, posto radim za banku, mogu samo da primim platu na racun te banke. isto je i sa firmama koje nisu banka, ali kojih je banka vlasnik.

ovo drugo - ej, vjeruj mi, i ja imam isto to misljenje o ovima ovdje - ljubazni i beskorisni. u svakom branch-u ima eventualno jedna osoba koja zna da radi posao

plus sto u kanadi ima samo 5 banaka, recimo ne mozes da setujes da ti s jedne banke automatski prebacuje na drugu. ne, moras da stavis cek ili kes... ja bukvalno isla od banke do banke, s pitanjima: a sta kad sam na odmoru, a sta da zaglavim u bolnici... jok. kaze kad si na odmoru, donesi nama u banku cek, i mi cemo da ga pustimo kad treba

neki dan meca polozi cek za svoju platu na atm. stavi puno para odjednom i onda mu ode ha hold. a posto ja radim za banku, kad ja na taj isti racun sa svojom karticom uradim isto, nemam hold. prvo poludim na njega, da je samo usao na salter, posto je cek od iste banke, cim vide da ima pare na racunu, nema hold. i onda sta cu, odem tamo. kaze zena hold 5 dana... i tu ja nju namolim da stavi pare ( to bilo sutradan, cek prosao vec, pa mogla da mi uradi). a u tom istom branchu sam 6 puta morala da odem da mi naprave taj racun tako da mi ne skidaju fees, jer sam zaposlena. mislim, koji idiot, koji i sam radi za banku, otvori zaposlenom u banci racun koji nije za zaposlene? koliki debil treba da budes?
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Quote from: Saska on April 02, 2014, 01:32:03 PM
znam ih preko nekoliko koji su se žalili, nema puno vajde.
Što ne znači da ne treba pokušavati.

Ma nemam živaca za vetrenjače.
Bezobrazluk.
Tačka.
Nego sam i inače u ovom periodu u užasnom stanju, nezadovoljstvo, neizvesnost... pa mi je ovo samo bila čaša koja je prelila bure (ne kap i čaša, bure, bure).

Janko 23.7.2002.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

AnaK na ovo stvarno nemam komentar mogu samo da  :bighug:

Pepi