Main Menu

Kad otpadne nokat

Started by AnaK, August 22, 2009, 11:34:15 PM

Previous topic - Next topic

Beatrix Kiddo

Uh, ja sve preskacem temu jer mislim da pitas za nekog tamo, a nemam savjet  :-[

:kiss1: za Janka hrabricu
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

zelena

Nece ga nista boljeti kod dezinfekcije, a ni ovako, samo da se pazi da ga ne zakaci (pa iz tog razloga da bude i zalijepljen)>
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Ivy

htjela sam da napisem isto sto i Liknik...

ja prskam aktivni kiseonik  :crazy:

Glitter

Ivy

Beatrix Kiddo

Quote from: Ivy on August 26, 2009, 02:19:58 PM

ja prskam aktivni kiseonik  :crazy:
I ja sam pocela na sve da prskam  :D
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Glitter

vi kao u filmu `moja velika mrsna pravoslavna svadba` kad onaj grk prska `vindex` (mislim da je vindex :lol: ) na sve zivo

zelena

Ivana, ubijedila si me, prskam i ja od juce. Vec vidim rezultate.  :crazy:  :lol:
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

Ivy

ehhehhehehh  :lol:
ima da trazim procenat za reklamu  :crazy: :lol:

Ana kako prstic ???

AnaK

Nemam pojma  :-[ Preksinoć ga je tata ulepio gazom+flasterom, još uvek nismo uspeli da ga odlepimo :crycry:
Janko 23.7.2002.

Ivy

joj  :nokti2:

gaza treba da je preko cijelog nokta...pa flastercic okolo...da se ne bi cupao nokat kad se mijenja gaza  :nokti2: e to boli  :nokti2:

AnaK

Ma naravno :) Ali ne uspevamo Janko i ja da odlepimo flaster, tata je to umotao kao da se šalje poštom :krsti:
Janko 23.7.2002.

Finalina

pa ne bi trebalo da se upari, skinite tj menjajte i neka tata to malo laganije zalepi.... probaj da stavite parcence stanicid gaze, preko kompresu, malo zavoja i tek onda flaster ( predlazem onaj papirnati, najlakse se skida )

sve ostalo znate, ciscenje, mazanje, prskanje

janavi

odlepljivanje flastera ide bez po muke  hidrogenom (3%)
samo polij :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

u sustini bi trebalo da nokat ima vazduha, a sama obrada bi trebalo da bude ispiranje fizioloskim rastvorom, susenje, povidon jod, neka antibiotska mast, sterilna kompresa i flaster