Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

:rofl1:
Sad sam nasla kako da dodjem do brojeva slika i vidim da su to bas te sive cizme. :lol:
Posto su?  :nokti2:
Old enough to know better, but too young to care.

cici

Quote from: maripoza on October 13, 2010, 08:00:57 PM
Sve su vam lepe, al meni posebno ove Alex, oba para. A i volim i crvene i zelene cipele. :lol:
Ove br 25 ne kapiram koje su. Jel treba da brojim do 25? :lol:  Meni se odatle svidjaju one sive cizme sa pertlama. :)

U Urban shopu bila nedavno, izasla placuci. :lol:
Te, te :crycry: ajde da skupimo pare pa da se dogovaramo koji dan će koja da nosi :lol:

Šta je bilo u Urban shopu?

maripoza

Prvo kazi koji broj nosis. :zlocka:  :lol:

Ma bilo svasta, stigla nova kolekcija, a cene unesvestpadajuce. :crazy:  To sam bila u NS, u BG je mozda cak i veci izbor. :D

cici

Quote from: maripoza on October 13, 2010, 08:05:33 PM
Prvo kazi koji broj nosis. :zlocka:  :lol:

Ma bilo svasta, stigla nova kolekcija, a cene unesvestpadajuce. :crazy:  To sam bila u NS, u BG je mozda cak i veci izbor. :D
Nema veze koji broj ja nosim :D ti ćeš da guraš čarapice da nadomestiš veličinu :rofl:
Meni se svidjaju ove, ali ne znam da li ih ima kod nas.
http://www.infinityshoes.com/Sofft-Womens-Florence-Mary-Jane-Pump-Shoe-1342.html
U sivoj boji.

maripoza

Aaaa, uhvatila sam te. 37 ti malo, 38 veliko. Necu morati mnogo carapica. :lol:
Al cek prvo da cujemo cenu, moze lako da ispadne da treba nas 10 da ucestvuje. :rofl:

cici

Jest 10 pa onda dok dodjemo na red da prodje zima :rofl:

maripoza

Meni su cizme modni detalj, nosim ih cele godine. :turpija:  :rofl:

cici

Dogovoreno, ti ćeš onda da ih nosiš na leto :D

maripoza

A ne ne, vas 9 na zimu, ja sve ostalo. :lol:
Zimi cu ove od Alex. :rofl:

Gost51

Nanny Ogg

alex, zelene  :clap: savrsene!!

cici, takvih slicnih modela defininitivno ima, al ne znam za ove konkretne  :think: A super su, boja me odusevila :)

meni trebaju cizme, al ne smem da pocnem da trazim kad vidim koje su cene u opticaju  :nokti2:

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

cici ove tvoje su bas dobre...kupi ih sta te briga vidis da je free shipping  :D

cici

Quote from: Nanny Ogg on October 13, 2010, 08:39:27 PM
alex, zelene  :clap: savrsene!!

cici, takvih slicnih modela defininitivno ima, al ne znam za ove konkretne  :think: A super su, boja me odusevila :)

meni trebaju cizme, al ne smem da pocnem da trazim kad vidim koje su cene u opticaju  :nokti2:
Verovatno da ima nisam ni gledala, fokusirala sam se na cipele.
Quote from: Glitter on October 13, 2010, 08:49:11 PM
cici ove tvoje su bas dobre...kupi ih sta te briga vidis da je free shipping  :D
Jesi ti  :fool: ja to dok ne porbam i ne opipam ne kupujem čak ni da je sve free :lol:

TINK

Pocela sam da sanjam cizme, nacisto sam prsla  :crazy:. Posle onih mojih gumenjaka, kupila sam jos 4 para  :girl_in_love:. Cini mi se da do ove godine nikad nisam bila bas toliko opsednuta, stalno samo presabiram cizme po glavi,kombinujem  :lol:, a u snovima se susrecem sa cizmama kakvih nema u radnjama, a koje prizeljkujem  :fool:  :fool: :fool:

Tchi

obisla sam celu deltu i celo usce i nisam nasla odgovarajuce cizme %$#@$% tanke listove