Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Ja mogu danas -sutra da pogledam u Knezu  :)

a ove iz Theme možeš pozvati da pitaš
http://www.ishop.rs/obucathema/onama/

MissL

Jao pozo diiiiiiiiiiivne su :girl_in_love:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

AnaK

Prelepe, stvarno  :girl_in_love: Koliko koštaju kod nas?
Janko 23.7.2002.

Glitter

sigurno nisu NUR 39e  :girl_sigh:

maripoza

9500 din. Al to je ta cena, s obzirom na cenu te obuce u inostranstvu.
Ovim mojim je, kao sto vidite na sajtu, cena bila 100 E, tih 39 je snizenje jer su ostali samo neki brojevi. Nazalost, ne i moj. :(

Pepi, ako ti bude usput, baci pogled. Hvala. :kiss1:
Old enough to know better, but too young to care.

aleks

Pozo, super su  :good:

Evo gledam ovde po nemackim sajtovima, ali nema 36. Trazicu danas jos i javljam ako nesto nadjem.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

maripoza

Ja sam jedva nasla ovu sliku na netu. Da li je to neki stari model, pa zato, pojma nemam.

Ivy

Pogeldacu ja u Pg. u utorak

linga

Divne su Pozo, diiivne  :girl_in_love: ja sam slicne gledala, ali mi uvek budu skupe  :( a dok dodju na snizenje nema moj broj...

maripoza

Ivy, u tebe se uzdam da mi ih pronadjes u nekoj trecoj/petoj drzavi i da mi dojavis kako mogu da narucim.  :girl_haha:   :bighug:

Pepi, nema ni u Themi, a tebi jos jednom puno hvala sto si pitala tamo po centru. :kiss1:

Pepi

Nema na čemu  :kiss1:
Prodavačica u Sremskoj mi je rekla da ih možda ima u radnjama koje prodaju Air step, jer ih pravi ista firma...samo je pitanje kod koga je ostao prošlogodišnjih modela. Inače, u toj radnji imaju baš lepih Mjus cipelica, cena je oko 7000.

Ela

Da da, isti je proizvoljac Mjus i Air step cipela. Interesovala sam se prosle godine za njih i saznala da ih proizvodi jedna domaca firma koja jako lepo posluje, radi za strance i jako mali deo proizvodnje se nadje na domacem trzistu.
Pozo svojevremeno sam imala i njihov telefon za informacije, sada sam u guzvi pa ne mogu da ga nadjem.
Evo linka o njima:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

maripoza

A mm me ubedjivao da se to sve proizvodi kod nas i ocigledno bio u pravu. :lol: Hvala, Gogana. :)

Inace su te cipele jako udobne, a vidim da ih i po netu zene hvale kad je u pitanju kvalitet i udobnost. Prekopah razne strane sajtove i vidim da se svuda sad prodaju isti modeli, ovog mog nema nigde, osim na onom sajtu sa snizenjem, gde je ostalo samo 2 broja.

Ja imam problem sa tim sto mi se ovakva vrsta cipela uglavnom ne svidja, palim se na cizme i na letnju obucu. :lol: Cizama bih mogla nakupovati da popunim ceo orman. :D I onda kad konacno naletim na takve cipele koje mi se svidjaju, ono nema broja. :( Ako ih ne nadjem, moracu da kupim neke cizme za utehu. :lol:

Jednoj drugarici su u Themi rekli da su, kad je proslo leto, povucene i da ce mozda biti vracene u februaru-martu, pred prolece. Tako da znate da su sve vreme (meni) aktuelne, pa kad god da naletite na njih, primam dojavu. :)

maripoza

Gogana, ja zvala fabriku. :lol:
Rece mi covek da je prodavnica Knez u Beogradu, u Knez Mihajlovoj, glavna za distribuciju njihovih cipela. I da ako tamo neceg nema, onda nema ni u fabrici.
Sto se ovih mojih cipela tice, Pepi juce bila tamo i nemaju, ali da znas ako budes trazila neku Airstep ili Mjus obucu da im je tamo glavna maloprodaja.