Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

MissL

Linga super su ti cizme :good: Koliko su?

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

linga

Mono, uz moj stil sasvim idu, nisam ja nešto avangardna po pitanju oblačenja, obuvanja naročito  :crycry: (lička noga  :crycry: ).
MissL, 6.000, toliko su svi modeli, osim onih dugih, preko kolena, one su valjda oko 7.000. Ima i onih polucizmica, koje su cini mi se 4.500, 5.000.

Vila

Linga, odlične!
Moje Labrador čizme imaju štiklu, ali uopšte nije loša,  po ceo dan sam bila u njima, šetala, sasvim su udobne - da znaš za sledeći par ;D
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

linga

Ma verujem, nego sam se ja zaista odvikla. Sve vreme trudnoće plus sad 10 meseci, to je skoro dve godine bez stikli.
Ali, sto kazes, doci ce vreme za jos jedan par  :rofl:

bubi

nego gde ima taj Labrador sem u Zemunu?

linga

bubi

nasla sam,hvala :bighug:
idem danas da vidim one sa stiklom

monochrome

Quote from: linga on March 29, 2012, 10:21:42 AM
Mono, uz moj stil sasvim idu, nisam ja nešto avangardna po pitanju oblačenja, obuvanja naročito  :crycry: (lička noga  :crycry: ).
MissL, 6.000, toliko su svi modeli, osim onih dugih, preko kolena, one su valjda oko 7.000. Ima i onih polucizmica, koje su cini mi se 4.500, 5.000.

nego,sto si ti sad i kupovala cizme bre??? :rofl:
a zaista su  :good:

cici

Kako sto?Pa sledece zime ce biti vise nego duplo skuplje.

monochrome

Quote from: cici on March 29, 2012, 12:24:37 PM
Kako sto?Pa sledece zime ce biti vise nego duplo skuplje.

:-[

linga

Rece Cici, zato sto ce ste takve biti bar jedno 12.000 - 14.000 na jesen.
Sirotinja, moja Mono  :friends:

monochrome

Quote from: linga on March 29, 2012, 12:30:03 PM
Rece Cici, zato sto ce ste takve biti bar jedno 12.000 - 14.000 na jesen.
Sirotinja, moja Mono  :friends:

ma to je naravno skroz pametno :good:,samo sam ja glupa,pa nikad to ne radim :crazy:

Lani

Ja isto, uvek se setim kad prođu sniženja i sve, kao što sam glupa mogla sam da kupim...

linga

Ja sam uglavnom ograničena brojem i modelom, teško nalazim obuću i koja nije na sniženju, zato sam sad tako srećna. Tako sam pre nekoliko godina u Mubb-u isto našla čizme, kao kuče sam bila danima, i slatko sam ih iznosala.

monochrome

Quote from: linga on March 29, 2012, 01:16:12 PM
Ja sam uglavnom ograničena brojem i modelom, teško nalazim obuću i koja nije na sniženju, zato sam sad tako srećna. Tako sam pre nekoliko godina u Mubb-u isto našla čizme, kao kuče sam bila danima, i slatko sam ih iznosala.

bas mi je drago sto si toliko sretna :clap:
lani,ajde da se opametimo :crazy: :rofl: