Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Lepe su ali mislim da nijedan brend nije toliko kontra mog stila kao Dr Martens.  :girl_haha:

stacka

Jao, ja sam ih obozavala kad sam bila mladja, to su cipele koje sam tako slatko iznosala da ne mogu da vam objasnim :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

i ja sam ih nosila kao mladunica :lol:
sad se ne bih mogla zamisliti u njima uopste

Finalina

meni se martinke mnoooogo dopadaju, ali ja sam nekako ( i na zalost) preskočila taj fazon u oblacenju

anelore

Quote from: bubi on May 04, 2012, 01:22:23 PM
i ja sam ih nosila kao mladunica :lol:
sad se ne bih mogla zamisliti u njima uopste
Ja bih mogla, i te kako.
A imam i kolegu za koga se ne secam kada sam ga poslednji put videla a da na nogama nema DMs.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

martina

Quote from: Finalina on May 04, 2012, 01:39:14 PM
meni se martinke mnoooogo dopadaju, ali ja sam nekako ( i na zalost) preskočila taj fazon u oblacenju

tako nekako
u moje vrijeme u sarajevu je bio obucar edo koji je pravio cipele na taj fazon, i bile su predivne. svi smo nosili edine cipele. kod ede dodjes i narucis cipele, nema da odes i kupis. ali meni se svidjalo sto su plitke i prednji dio je bio zaobljeniji od martinki, i djon mi se vise svidjao

u ratu su mi ostale, naravno. to i jedne sisley cizme iz trsta, koje sam platila tonu "onih" para, slicne su na ovaj frye fazon...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Ira

I ja sam se nanosala Martinki  :girl_in_love: i to bas, i neki dan sam vidjela crvene i pozeljela da ih kupim,pa obucem kargo pntolone narafski utrpam ih u cizme  :lol:,preko vijetnamku.....   :girl_sigh:
Quote from: hanna on May 04, 2012, 06:38:59 AM
Pa kako ? Na slikama mi ne izgledas velika  :lol: Eto neka mi niske u necem prednjacimo  :rofl:
180 sam visoka, i kad stanem na ovoliku stiklu sam previsoka i neosjecam se stabilno  :lol:
mozda stvar navike....nekako  jos se vise isticem(a i ovako sam primjetna  :crazy:)

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Lukina mama

sve su vam cipele lepe, ali meni nedostizne  :( zbog ledja ne mogu nista tako visoko da nosim, samo ravno ...imam jedne mnogo lepe i obujem ih ponekad, ali ne ako trebam da hodam puno... nesto ovako: http://www.dsw.com/shoe/bandolino+etrellis+wedge+sandal+?prodId=dsw12prod3750085&brand=dsw11brand2800014&isBrand=y&categoryName=Women's Shoes
Luka ,09 April 2005

cici

Zar ti nije udobnije za ledja nest sa punom petom kao te papuce?

Lukina mama

Quote from: cici on May 04, 2012, 07:37:23 PM
Zar ti nije udobnije za ledja nest sa punom petom kao te papuce?

ne ako hodam dugo, ne prija mi...vise mi prijaju ravne ...
Luka ,09 April 2005

Ivy

Quote from: dmi on May 01, 2012, 08:21:16 AM
slomivratke za nas, ali ako pitas ivku ovo su cipelice za visesatno trcanje :rofl:

o da, za maraton :rofl:  meni se generalno sve na platformu svidja...ove sa mini stiklom ne nosim, ne dopadaju mi se...

ja sam na moju veliku zalost morala 16-icu da vratim  :(  nisam izdrzala u njima ni 5 minuta  :girl_cray: a imala sam volje i zivaca na pretek  :rofl:   i mm planirao da dize bunu  :rofl: nego ga preduhitrih...

zamijenih za 12-icu i dva para baletanki  :D  nek ide zivot ostarah  ;D

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Ivy

Quote from: Xe on May 04, 2012, 08:44:48 PM
:nesvest:

rekoh ja ostarah:)  volim baletanke...vjerovala ili ne:) mada... mogla sam i jednu 10-ku da uzmem umjesto njih:)