Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

treba mi takva u braon, sivoj ili beloj boji ... super je

martina

Quote from: Finalina on May 28, 2012, 03:31:45 PM
treba mi takva u braon, sivoj ili beloj boji ... super je

imaju tamno-svijetlo plavu
imaju braon-sivkastokrem ( ta je bas prelijepa)

i zaboravila sam koju cetvrtu

na slici se ne vidi, ali ova pink je bas pink, a ova braon rucka dodaje eleganciji, da nije ono bas drececa
kad sam je vidjela, zaljubila se

al kontam imam 15 tasni

i odem sutra da uzmem, morala sam :girl_in_love:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

eh, da... bila je svega 85 dolara, 95 s taksom ( kod nas 13% takse ide na sve, nije kao kod vas u cijeni)

nije puno,  a nije ni malo. malo je 40 dolara, recimo

oko 300 dolara su coach torbe slicne velicine i kvalitete
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

hanna

Quote from: martina on May 28, 2012, 03:36:52 PM
eh, da... bila je svega 85 dolara, 95 s taksom ( kod nas 13% takse ide na sve, nije kao kod vas u cijeni)

nije puno,  a nije ni malo. malo je 40 dolara, recimo

oko 300 dolara su coach torbe slicne velicine i kvalitete

Kod mene je otimacina za coach torbe , a ja se nesto ne palim na njih ...za jednu njihovu mogu da kupim dvije italijanske torbe u tj max-u ,gdje su cjene 50% off od regularne cjene .
Posladoh ti sandale u subotu .

martina

super, hvala!
javim kad stignu

imam nekoliko coach torbi... jedan od razloga sto imaju outlets sa super cijenama, a dobrim modelima ( meni ne smeta model od prije 3 godine, vazno da mi odgovara boja i oblik)
al ja imam torbi broja se ne zna  :turpija:, meca kad je cuo da sam kupila torbu samo mase glavom  :wall:
ono: gdje cemo ih drzati vise  :think: :ces:
al kad sam mu je pokazala - shvatio je da sam morala  :rofl:

a tj maxx nemamo :(
izgleda da uskoro dobijamo target
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

hanna

...ima i kod mene coach outlet store ,ali mi se nista ne dopada  :wall:
target je dobar za stvari po kuci ,nije za cipele , torbe i garderobu  :lol: mogu da prodju krpice za malu djecicu ...dobro, to je moje misljenje sto ne znaci da ce se neko drugi sloziti sa tim .

cici

Cipele nisam uspela da zamenim, na papiru za reklamaciju pise da je do ostecenja cipela doslo zbog nosenja :rofl: pitala sam ih da li oni kad kupe cipele drze na polici  :D  pri tom me ubedjuju da su mi odgovorili u roku za reklamaciju.U zakonu pise "Trgovac je dužan da bez odlaganja, a najkasnije u roku od 15 dana od prijema reklamacije, odgovori potrošaču, sa izjašnjenjem o podnetom zahtevu i predlogom njegovog rešavanja." Nigde ne pise da li je to 15 radnih dana ili ne, u radnji su probali da me ubede da su radni dani u pitanju.Ne pise tako dakle nisu.Niti pise sta je njihov predlog resenja problema samo sta su zakljucili i da mesta reklamaciji nema, to ja zakljucujem.
Stvarno me nece mrzeti da idem dalje, nece me mrzeti.Samo da vidim sta je prvi korak.

Margarita

cici :bighug: bezobrazluk, bre

Lani

Pa sledeći korak bi trebalo onda da bude inspekcija.  :think:
http://www.beograd.rs/cms/view.php?id=1227762

cici

Hvala, trazila sam sinoc ali nisam nasla :kiss1:

limun

Cici, jedanput sam imala slican problem. Natezali smo se telefonom, pa da pitaju centralu, pa da odluce, pa.....A onda se ispostavilo da je bas taj model na snizenju od 50%. Ponudili su mi cak i novac, medjutim za lepo placene cizmice, sam mogla da kupim samo osrednje "vredan" model....Takav je zakon, znaci vracaju ne novac koji si ti njima ostavila, nego trenutnu "znanicnu" vrednost   :girl_sad:

Ira

Joj uzasa  :( cici ne odustaj  :bighug: :kiss1:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Finalina

cici, ti si pricala samo sa prodavacicom ili si naisla na nekoga ko je tamo malko glavniji?... to bi mi i bio predlog,za korak dalje, ako vec nisi pricala sa gazdom... ovo sa inspekcijom svakako treba da pokusas ... drzim fige da uspes :)

cici

Quote from: limun on May 29, 2012, 09:42:24 AM
Cici, jedanput sam imala slican problem. Natezali smo se telefonom, pa da pitaju centralu, pa da odluce, pa.....A onda se ispostavilo da je bas taj model na snizenju od 50%. Ponudili su mi cak i novac, medjutim za lepo placene cizmice, sam mogla da kupim samo osrednje "vredan" model....Takav je zakon, znaci vracaju ne novac koji si ti njima ostavila, nego trenutnu "znanicnu" vrednost   :girl_sad:
Nisu na snizenju jos uvek.I pricala sam samo sa prodavcima.

nelly

mnogo su neozbiljni,kao da rade ne nekoj tezgi na pijaci  :ljut:
inspekcija -definitivno
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...