Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

cici idu u radnju i trazi gazdu

senka

ko je gazda btw

apsolutno razumem osećaj bespomoćnosti kada te svi prave ludom  :crazy:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Xe

Ja bih ipak zvala Radu  :turpija:  kad je mogla da objavi vest o "otpalom" plafonu u avionu (za koji se ispostavilo da je onaj poklopac za emergency opremu), moze, vala, i ovo.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

gasha

kakav glup rasplet   :hm:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

Neki Nikola, ne znam prezime.Kao dirketor se vodi neka zena.

senka

reko' da nije neki silni koji je iznad zakona, pa inspekcija neće da se zamera  :crazy:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

Ne znam da li je.

monochrome

bezobrazni su BRE >:(

vojka

Quote from: cici on June 05, 2012, 01:38:14 PM
Dobih odgovor na mail koji sam juce poslala, ima li uopste smisla da zovem dalje?!

Ukoliko su vam iz  nadlezne inspekcije rekli da proizvod koji ste reklamirali ne podleze reklamaciji te vrste, morate to i prihvatiti.
Vrsta proizvoda kao sto je obuca ima deklaraciju i da je ostecenje tipa odlepio se djon  ili otpala peta bez nekog veceg razloga, koza ili materijal pustaju boju, itd, tada se moze prigovarati na kvalitet obuce. Cipele se nose, naravno i "trose", manje ili vise zavisno od terena po kom hodate u njima i nacina na koji "gazite". Veoma su cesta ostecenja jedne pete kod zenskih cipela ukoliko se u njima upravlja automobilom.
a odakle su ti koji su tako odgovorili?  >:( iz pokreta za zastitu prodavaca? >:(
ps cici, jos mi se ne javlja drugarica :hm:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

Центар за едукацију и заштиту потрошача-Београд ... Крушедолска 1 б  eto odakle su, ovi sa broja koji je Linga ostavila se ne javljaju, kao broj nije aktivan tako nesto.

senka

više je centar za  zaštitu prodavaca  :hm:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

Unabebili

Quote from: cici on June 05, 2012, 05:24:59 PM
Центар за едукацију и заштиту потрошача-Београд ... Крушедолска 1 б  eto odakle su, ovi sa broja koji je Linga ostavila se ne javljaju, kao broj nije aktivan tako nesto.

cilka, u toj zgradi zivi moj cale  :lol:
to je stambena zgrada u kojoj nema takvog centra, samo kafic u renoviranju i kineska radnja na cosku  :rofl:

envivej, ako ne moze silom, uzmi veci cekic  ;)

ako moras djonom, idi djonom...
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Ja pisala na neki mail Natalija Vranes, pisala je ta adresa.Bilo mi cudno ali sta znam.
Nala sam mail bgpotrosac posto se na broj telefona niko ne javlja, poslala sam i njima.Uglavnom se niko ne javlja na te telefone.

Finalina

sto ne odes do njih, do inspekcije i tog drustva za zastitu? .... stalo ti je da se resi, ali ne vredi samo formalno reagovati i to kako njima najvise odgovara da dobiju na vremenu kako bi odbili zalbu