Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

gasha

:clap: :clap: za cici

anelore , ja mrzim kad se to desi
em tesko kupujem, em kad kupim ocekujem da sam resila problem bar na 2 godine
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

martina

ok, ljudi, vi defintivno ne znate da hodate  :rofl:

koje ste godiste, izgleda nesto u zraku bilo
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Ma mnogo je toplo, viđam po ulici flekice, đonove i tako to. Treba lepak za 50+  :crycry:
Janko 23.7.2002.

martina

joj, i ovdje je haos vruce. ova klima jadna drnda odjutros, ne gasi se, i opet nije bas da ohladi
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Po prognozi, od vikenda prijatnije - sa sutrašnjih predviđenih 37, od subote 29-30.  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

martina

ajde, da se spase malo sandale :)
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Unabebili

anelore, i meni se raspale jedne spanske mokasine  ( skroz se odsile) posle par nosenja
jos se ja poradovala kako sam nasla kompletno kozne cipele za mizeriju od para  :girl_haha:
bar mi nije bilo zao :rofl:

mada sam retko imala reklamacije na bilo sta, sto odevno, sto obucno  ;)

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

prevodilica

Ja ovih dana idem samo u koznim papucama, sa manjom platformom, noge mi oticu, u svemu drugom bih do kraja dana mogla samo da placem :(

Lani

Ja ovih dana ne izlazim iz mojih Grubin japanki, spas su za ovu žegu.  :girl_in_love:

Unabebili

Bog poziveo one bapske mekane  papuce iz BN Boss-a sto sam kupila  :diva:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Xe

Quote from: Unabebili on June 21, 2012, 08:40:06 AM
Bog poziveo one bapske mekane  papuce iz BN Boss-a sto sam kupila  :diva:
Upravo danas nameravam da obujem iste takve sandale  :girl_in_love:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Summer

Ja obozavam svoje Grubin japanke, ali ne mogu u njima na posao  :crycry: Juce sam bila u nekim sandallicama sa zatvorenim prstima i izludela sam do 5, pa sam se u povratku kuci, na sred Zelenjaka prezula u japanke za plazu (koje sam ponela, jer sam trebala na pedikir  :rofl:). Gleda me neki covek i kaze - sad ste se preporodili, je l' da?  :lol:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Ira

ijao cici  :o pa jel` moguce ....superiska  :clap: :clap:

summer  :lol:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

disco2000

Finalina

ja planiram japanke za kancelariju, za ispod stola i brzinsko prezuvanje :lol: , a nemam naviku (ni priliku) da hodam u papucama preko dana