Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Vidim na ovom sajtu neke na koje sam kliknula da su 130 USD tako da Bubi računaj da su kod nas barem 15 hiljadarki.  :crazy: :lol: Jesam u pravu Fina?

bubi

hvala Lani,
nece trosim noge do tamo :lol:

Finalina

koliko se secam oko 7000

martina

Quote from: Finalina on June 27, 2012, 10:57:37 AM

ovoga ima sada i u Bg ( radnja je u Resavskoj 78 ) .... preudobne, skupe i lepe ... ima i nekih jesenjih modela, a videla sam i neka dva modela cizmi ( kome se svidja fazon mislim da vredi kupiti ) ... prvenstveno idu na prodaju modela koji uzimaju ljudi sto puno stoje i hodaju po zatvorenom preko dana ( bolnice i sl, zato su i dosli u taj kraj blizu klinickog )
ja imam ove druge s desna
60 dolara :)
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

E pa moje dame dzaba ste pljeskale :D ona stoka nije htela da primi koverat i on se vratio posiljaocu sa navodno nepostojece adrese, nadam se da Fina nece udvostruciti potrazivanja svoja :lol: sad ce da im posalju na drugu adresu u svakom slucaju verujem da cu da isteram do kraja samo ce malo da potraje duze.

Finalina

nego sta nego da cu udvostruciti, nego sta :D

vojka

ne mogu da verujem  :wall:, da i dalje teraju svoju pricu
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

Finalina

za suze je kasno :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Ira

e pa stvarno su djubrad nad djubradima  >:( :wall:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Mirka

omg  :sissyfight: :sissyfight:
zovi Radu i BG hroniku, mislim da bi joj legla priča, a izblamirala bi ih za sve pare
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

monochrome

:o :sissyfight: nenormalno!!!