Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

martina

Quote from: gasha on August 30, 2012, 11:10:44 PM
martina ala si ih opisala
tek sad znam da ih nikad necu nositi, osim mozda decije na terasi  :lol:
a znas kako se vuna usafunja. titi ih jos nosi na bosu nogu cesto  :girl_cray:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

hanna

Quote from: cici on August 30, 2012, 11:05:59 PM
Mene uopste ne bi sprecilo to ko nosi i koliko godina imam to mi uopste nije bitno.Jednio cime se rukovodim je da li mi se dopada i da li mi stoji, ukoliko mogu da priustim naravno.

Slazem se u potpunosti  :kiss1: Ovako, salu na stranu , grozno se osjecam u ravnome , ali neke stvari moram progutati  :rofl:  Ovo nisu ugg natikace  :rofl: ni u ludilu ne bih dala tolike novce za njih  :innocent:  Ljeva marka je u pitanju ali kopija ugg i kostaju svega 20 i neki $$ u marshallsu ,podrazumjeva se  :rofl: Elem, meni ce dobro doci ovaj semester na college ,ravne su , tople su ,odmoricu nogu,a i super cu se u njima uklopiti sa ostalim studentima  :rofl:

cici

Ma nije bitno da li su original ili ne, pricamo o modelu.

Studentkinjo sta si upisala?

martina

ma isto je to. titi je imala emu prije, a sad uggs... jesu uggs bolje, doduse, kvalitetnije... ali suma sumarum - nisu za mene
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

hanna

..i emu su poprilicno skupe . Martina slazem se u potpunosti sa tobom ,samo meni ce najmanje sluziti za hodanje  :lol:

hanna

Quote from: cici on August 30, 2012, 11:24:15 PM
Ma nije bitno da li su original ili ne, pricamo o modelu.

Studentkinjo sta si upisala?

something  ;D

Anak je pomenula ugg , pa sam se samo nadovezala .Meni ne piju vodu ni firmirane stvari ako ne volim .

martina

pa kad poredis sa 20 dolara, sve je skupo :lol:

ma meni je ok da platim, te emu je nosila 2 godine, ove ce i duze, ako bog da...

a i moja titi ima troje cipele, nije nesto zahtjevna - japanke iz old navy za 2 dolara, one toms espadrile i dva para starki... to joj je to. ima jos neke stikle od 20 dolara za haljinu, koje nosi jednom godisnje. ima jos par tena za trcanje, ali to je oprema za sport
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

hanna

Ma mnogo mi je da dam i $ 5 za nesto sto sam kupila iz potrebe ne sto volim  :rofl:

Jao blago tebi sa takvom cerkom ..imam dva muska tinejdzera pa mi vec krv piju na slamcicu  :crycry: patike 100 i neki $$ , da ne nabrajam dalje  :wall:

edit ; a sto sam sinoc u skoli vidjela dobre patike na jednoj zenskoj i to u orange boji  :girl_haha: pazi kad sam je morala pitati gdje  je kupila, :lol: i svoja dva demode para koja godina vucem sam zafrndeljila jutros u smece  :rofl:

AnaK

Koliko upratih, Uggs je poslušao savete ortopeda i napravio neka ojačanja kod peta, te ja podržavam da mladi, kao i oni koji ih često nose i u njima dosta hodaju ne uništavaju tetive kupovinom divljaka. No, sad čitam, nije im to mnogo pomoglo, al' valjda je to ojačanje ipak plus:

http://shine.yahoo.com/fashion/experts-debate-dangers-of-wearing-popular-sheepskin-boots-1164424.html
Janko 23.7.2002.

martina

u mojoj kuci ja sam najgora za cipele

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

martina

Quote from: AnaK on August 30, 2012, 11:45:14 PM
Koliko upratih, Uggs je poslušao savete ortopeda i napravio neka ojačanja kod peta, te ja podržavam da mladi, kao i oni koji ih često nose i u njima dosta hodaju ne uništavaju tetive kupovinom divljaka. No, sad čitam, nije im to mnogo pomoglo, al' valjda je to ojačanje ipak plus:

http://shine.yahoo.com/fashion/experts-debate-dangers-of-wearing-popular-sheepskin-boots-1164424.html
moguce
emu je isto uggs, isti vlasnik... ja sam imala nekad jednje njigove cipele, ali drugog tipa

ali sve to na stranu, vidi se razlika - uggs su stvarno kvalitetnije. sad nastranu jel vrijedi to tih para
ja se tjesim da je bar ne zuljaju
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Finalina

uggsicama ime govori na svim jezicima i ne znam kako bih se ja bolje izrazalila :lol:

cici

Quote from: hanna on August 30, 2012, 11:40:00 PM

something  ;D

Anak je pomenula ugg , pa sam se samo nadovezala .Meni ne piju vodu ni firmirane stvari ako ne volim .
Uspesno studiranje zelim :flower:

AnaK

Zaljubila sam se  :girl_in_love: Tačno sve što sam zamislila, izmaštala, šta mi treba i tako to.

http://www.zalando.co.uk/taupage-boots-brown-ta911c00d-708.html
Janko 23.7.2002.

hanna

Quote from: martina on August 30, 2012, 11:49:25 PM
moguce
emu je isto uggs, isti vlasnik... ja sam imala nekad jednje njigove cipele, ali drugog tipa

ali sve to na stranu, vidi se razlika - uggs su stvarno kvalitetnije. sad nastranu jel vrijedi to tih para
ja se tjesim da je bar ne zuljaju

Uocljiva je razlika itekako ...i po meni vrede tih para ,specijalno na jako niskim temperaturama ..ubilo s e ko ih ima  :lol: no ja sam i dalje pobornik stikle ,i ne mogu preboliti 200 i neki $$ za lovely ugg  :lol: Jedne godine sam na netu iskopala neki sajt ,outlet ugg cizme  :lol: radovala se cjeni kao malo djete  :lol: i naravno porucim jedne  :wall: cekala sam bogami dugo da stignu   :wall:  neces vjerovati stigose pravo iz Kine  :crazy: bljeda kopija ugg cizama , sve sa nakrivo usivenim logo , vodu propustaju itd da ne nabrajam , jako lose iskustvo  :rofl:
Obula ih par puta i poslala mami u Bosnu  , s tim da sam naglasila da se nose iskljucivo po ledu ,ne bljuzgi  :rofl: