Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ima baš diiiivnih  :girl_in_love:
I u Merkatoru ima neka nova obuća, nisam zapazila brend - čizme su 34.000  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

Ira

Tamo stvarno nisu normalni sa cijenama  :baba:
ja se nisam mogla cudu nacuditi

Una  :love32: kakva divna i dirljiva prica

Divne su cipele sto vidim ovdje, posebno mi se svidjaju ove so je Zumbi postavila  :girl_in_love:

Sasku da potpisem oko broja  :)
i imam osjecaj da nosim manji broj na ovu moju visuni bi izgledala smijesno i mozda nebi mogla da drzim ravnotezu sa malim tim vasim brojevima  :lol:  :D

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

bubi

Prelepe su i cipele i cizme i cene

anelore

Zumbulice, jel' to negde blizu Kolarca? Ako jeste, tamo sam videla savrsene sandale letos po tricavoj ceni od 11000, spasilo me je to sto sam probala broj 40, koje mi nisu bile toliko male koliko su mi grozno stajale.
Pogledah baletanke sa sajta, mnogo su lepe.
Ja za ovu jesen zelim jedne leopardaste, ako natrcite na neke koje kostaju manje od 7000 javite, za sada vode jedne iz Alda po toj ceni.
I videla sam juce divne cizme u Springfildu, samo su od meke prevrnute koze, nisu za kisu, a i imam braon cizme, inace bih ocajavala dok ih ne kupim. Evo ove http://eu.spf.com/shop/woman/shoes/botin-combi-9888470

AnaK

Meri Popins  :love32:

Mislim da sam videla leopard baletanke u Marks&Sp. Cenu ne znam  :think:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Ja videla leopard baletanke u Bati i jedne u Cottonu al ne znam koliko su.
Ustvari, ove u Bati bas i nisu prave baletanke, vise su nekako mokasinaste. Meni se nisu dopale

Ajte zene, ne dram'te

moma

uf, sto su divne ove meri cimice

linga

Ništa od jesenje obuče nemam, baletanke sam pobacala one razglavljene, ostale mi jedne, ne baš udobne. obećala sam sebi jedne one lepe Tamasis poput onih koje ima Marg, pa makar na rate  :innocent:

Margarita

Quote from: linga on September 25, 2012, 03:31:53 PM
Ništa od jesenje obuče nemam, baletanke sam pobacala one razglavljene, ostale mi jedne, ne baš udobne. obećala sam sebi jedne one lepe Tamasis poput onih koje ima Marg, pa makar na rate  :innocent:

a letos su bile na popustu, i to jedno 2000 jeftinije nego sto sam ih ja platila  :crycry:
ali su preudobne

linga

Pa jebi ga, leto sam imala drugih troškova  :crycry: Biće valjda popust, ne žurim ja, u ovu moju radnju ne moram u štiklama, veruj mi  :lol: Trebaju mi i neke ravne, ali tu sam više sklona da kupim sebi pristojne patike za trčanje  :D

Ela

Totalno nenadano postadoh vlasnica ovih cipela. Preporuka za one sa sirim stopalom!!!

AnaK

Janko 23.7.2002.

Ela

A tek udobneee  :ok:
Preporuka za obilazak prodavnice Hush Puppies u autletu u Indjiji.
Inace tamo je sledeceg petka shopping night, bice snizenja od 10-30% na sadasnje cene

moma

a jcu cekati novogodisnje snizenke tamaris cizama

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost