Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Super za Starke, meni ostalo u svesti od pre neku godinu, ni ne sećam se kad sam gledala.
Janko 23.7.2002.

Lani

Doduše, ja sve vreme govorim o starkama za decu.  :girl_haha:

martina

ma ove sto jana trazi su neke do koljena... ne znam ni kako izgledaju, sestra se ubila trazeci ih po internetu

ja sam starke nosila davno... i stvarno su mi neudobne... mada ove sto je mono uzela mozda i nisu lose, jer je tanak djon, pa nije tezak... one klasicne ne bih mogla vise

titi nosi, ima vise pari, a i martin je uzeo jedne, mada ne umire od srece da ih nosi, vidim... kaze: those are flat shoes. luka ni pod razno to nece da nosi

gasho. lijepe su ti baletanke

ah, da... kod vas ( u evropi) je i tommy hilfiger skup... a ovdje je dzabaka
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

gasha

Quote from: Lani on March 11, 2013, 04:04:06 PM
Doduše, ja sve vreme govorim o starkama za decu.  :girl_haha:
:girl_haha:
bas htedoh da napisem, ove decije su jeftinije
za Kaju 38 oko 7000  :girl_wacko:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

Šta kažeš?  :o :wall:

AnaK

Gašo, divne su  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

martina

wow, pa to je i vise od 40 funti

ali da priznam, i ja sam se zeznula... ja sam mislima da je 40 funti vise od 60-ak dolara
stalno zaboravljam da nam je dolar skocio ... odo sad na engleski ebay da kupujem london fly cipele  :rofl:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

martina

ma opet puno, brate...

jedino ako ih iznosaju, onda je ok
ja sam tako skontala da su crocs skupi ( i jesu) al kad skontam da cijelo ljeto samo to nose... ispadne ok
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

martina

a jel nisu vama cipele u aldu tvrde?

ja sam prestala i da ulazim... udjem, super izgledaju, kad probam ubi me
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Lani

Ja imam mislim samo jedan par njihovih cipela, vrišteće roze baletanke  :girl_haha: i dobre su mi.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

Jao Gašo što su slatke, ove su mi promakle.