Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

ma kako su vam starke neudobne bre!?

monochrome

ja mora da imam nogu dizajniranu za starku  :diva:

cici

Meni jesu, i tvrde ali dobro meni je vecina obuce kao kamen da sam obula ili sto Una kaze kao da je limar pravio :lol:

Nanny Ogg

Meni tvrde pozadi, uzas, nazuljaju me do bola.

Doduse, kad se jednom razgaze, postanu nekako udobne  :girl_haha:  ali meni to jednostavno vise ne vredi truda  :innocent:

Ajte zene, ne dram'te

monochrome

ja imam neverovatno usku, a dugu nogu/stopalo sa visokim ristom...

cici

Meni su starke oduvek bile presiroke i Sofiji su ali to njoj ne smeta da ih nosi :rofl:

martina

starke, one klasicne, imaju ravan i tezak djon...
i iste su i ove sad ako i one sto smo mi nosili, probavala sam tianine
moguce ko ima manje stopalo da ne smeta previse, al meni na 38 smeta... zato i zuljaju otpocada, jer se djon ne savija kako treba, pa setaju po peti ako se dobro ne stegnu
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

Quote from: cici on March 11, 2013, 06:30:34 PM
Meni su starke oduvek bile presiroke i Sofiji su ali to njoj ne smeta da ih nosi :rofl:
ma nosila sam ih i ja... starke i levis 501 i lakosta majice... ko da nisi ziv bio ako to ne obuces

sto je najgore, sad bas volim lakosta majice, imam ih milion... a nisu vise popularne, bar ne ovdje kod nas, osim medju hercegovcima ( genetika, sta ces  :lol:), a ne druzim se s njima
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Nisam to nosila :rofl: ni jedno navedeno :lol:

martina

ma i frizure iste smo imali, paz...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

cici

Jok ja :rofl: duga kosa do pola ledja :lol:

Unabebili

ja sam imala paz  :-[

mada je moja najblistavija faza ever bila minival  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Ja sam imala paž  :rofl: i sa i bez šiškica.
Sad ni mrtva ne bih.  :lol:

martina

ja, u stvari, i sada vrlo cesto imam neki paz, ali ne zato sto hocu, nego ja pustim kosu dugu, pa se osisam na cenat, pa onda opet pustam... pa tako da jacesce imam paz  :lol:

a minival nesto nisam nikad imala... ne znam sto, nikad mi nije palo na pamet...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Lani

A ja sad tek vidim da je ovo tema o cipelama.  :lol:
Nisam ni znala na kojoj sam temi kad sam pisala odgovor.