Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

bubi

Lani
videla sam ti cipelke danas,cak mislim da su iste kao ove na slici ali je zelena intenzivnija i lakovane su tj.cakle se oko 3500 dinara su.

Lani

E super draga, baš moram da odem onda da vidim. Hvala ti.  :kiss1:

Urbana

Ponovila sam se napokon sa ecco ... sanjala sam ih mesecima i cekala da se snize i uzeh ih danas u Essenu za 70 evra ..... nadam se da cu ih nositi do penzije ;D

Inace kad se penjem na stikle, najvisi nivo su mi Rieker...u skladu sa godinama :lol:
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Nanny Ogg

mnogo su ti slatke, urbana!

u zdravlju ih nosila  :)

Ajte zene, ne dram'te

Vila

što su fine :girl_in_love: ljubičastvene
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Urbana

Quote from: Nanny Ogg on June 29, 2013, 10:32:10 PM
mnogo su ti slatke, urbana!

u zdravlju ih nosila  :)

Hvala

gasha

bas su super  :clap:
ja volim vesele boje na cipelama
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

martina

urbana, super su... ja bas danas cunjala u collingwoodu po rasprodajama, malo nam je hladno, i ovakve neke gledala... ak odolih, bas mi ne treba cipela ( tj kontam bolje u dubrovniku  :lol:)
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

uhu, ove urbanine izgledaju i dobro i udobno  :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

Quote from: Unabebili on June 30, 2013, 12:22:36 AM
uhu, ove urbanine izgledaju i dobro i udobno  :good:
potpis

urbana, oooodlican izbor  :good:  i bas mi se svidjaju

Margarita

Mocne, sjajna boja :good:

Urbana

Meni su nekako uvek bile Geox br.1. imajuci u vidu cenu i kvalitet i udobnost....jer mi ecco nekako uvek bio bezobrazno skup....i tako sad zaredjam i namerazcim se na ecco i zakljucim da nema nista bolje i udobnije, a uz to pre su imali neke cudne babske modele, a sad imaju bas gomilu neobicnih i boja i modela....bila sam se nameracila ne neke golferske ali nisam mogla da ih nadjem na snizenju a 130evra mi puno bilo i ove su mi uletele bas super ne moram da spominjem udobnost.

martina

moj problem sa geox ( a ponekad i sa ecco) je sto mi je naprijed siroko stopalo... tako da moram da nadjem model. mada geox su u prosjeku uze

al sto se cijene tice, takvu vrstu cipela stvarno treba uzeti dobre. nosis godinama. kad poslije nekad preracunam koliko su me kostale po godini, pitam se sto sam se i mislila.
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Ja osacovala nekoliko geox sandala bas su mi se dopale ali su cene ovde sumante.

AnaK

Mislim da su one svuda mnogo :( A ovde sam videla divne Scholl sandale, cene od 50 do 80€
Janko 23.7.2002.