Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Masha

ove poslednje su strava. Margo je kupila neke slicne :)

Ivy

ja nisam naisla na cipelu koja ima malu debelu stiklu da mi se dopala  :think:

Ivy

Quote from: Masha on September 08, 2009, 11:32:37 PM
ove poslednje su strava. Margo je kupila neke slicne :)

Fornarina...oko 80e su:) ima u jos dvije boje...tamno zelene mislim...i bordo ...ali nisam sigurna..

ja sam narucila ove crne:)

Masha

Moja moc zapazanja :fool:
Ove braon je kupila margo, mozda us dobili nove modele
http://www.urbanshop.co.rs/pages/Miz_Mooz.php

Glitter

ove tvoje miss sixty sam videla ovde neki dan, snizili im cenu na manje od 6 hiljada, ljubicaste, crne i tamno zelene

Ivy

Quote from: Glitter on September 08, 2009, 11:42:25 PM
ove tvoje miss sixty sam videla ovde neki dan, snizili im cenu na manje od 6 hiljada, ljubicaste, crne i tamno zelene

koje?? ove do clanaka?? ili prve crne??

Glitter

prve crne, znas da sam kukala za njima...e probala sam ih, previsoka mi je stikla i neudobne su mi  :crycry:

anelore

Ja imam isto misljenje o cizmama do clanaka kao i Masha. Nosila bih ih samo uz pantalone, ali one najbolje idu na uske pantalone, a ja imam debele noge, pa i to otpada.
Elem, ja sam juce obisla TC Usce i ostala prilicno nezadovoljna izborom.
Ali zato sam kupila ovakve http://www.oviesse.com/en/#/women-fashion-clothing/ - ballet flats - braon boje, za 3200. I uopste nisu baletanke, imaju debelu i punu stiklu od 2-3 cm, neverovatno su udobne. Mogu se nositi i uz pantalone, i uz farmerke, i uz suknje i haljine, uz mrezaste i debele carape. Cipela skroz po mom ukusu. Kad legne plata, kupicu i crne.

chokoladica

Anelore, ne mogu da otvorim. Da li mozes samo sliku da zakacis?

anelore

Probala sam, nesto mi ne ide.
Udji u Accessories, na 4. strani su.

stacka

Jao kako su lepe Anelore :girl_in_love: Samo, imam utisak da bih se za jedno mesec dana smrzla u njima :crycry:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

chokoladica

Ma ne mogu uopste da otvorim link trazi mi adobe flash player :think: :hm:

anelore

Quote from: chokoladica on September 09, 2009, 08:42:07 AM
Ma ne mogu uopste da otvorim link trazi mi adobe flash player :think: :hm:
A zato.
Ne znam, mozda neko drugi uspe, ja ne mogu da uploadujem u photobucket.
Stacka - ove mogu da se nose i na debele carape. Ja imam jedne takve za svaku sezonu jesen-zima-prolece, platim ih relativno malo, iznosam i ne zalim da bacim. Plus su jako udobne.

stacka

Uh, kako si me sad bacila u razmisljanje, zaista su prelepe. Jel to ovogodisnji model ili od prosle godine? I da li znas ima li vecih brojeva? Sorry sto smaram :flower:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

chokoladica

Quote from: stacka on September 09, 2009, 08:53:00 AM
Uh, kako si me sad bacila u razmisljanje, zaista su prelepe. Jel to ovogodisnji model ili od prosle godine? I da li znas ima li vecih brojeva? Sorry sto smaram :flower:
Daj stacka pokusaj ti da nakacis fotku, sad me nervirate sto komentarisete da su lepe i udobne, a ja ne mogu da vidim  :lol: