Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Pošto sam ovih dana obišla silne prodavnice cipela, evo izveštaja:
U BN bossu na Batajničkom drumu ima divnih cipela, u njihovoj radnji od 1200 do 14000 hiljada, a sasvim pristojnih od 3000. U Ecco radnji su skoro sve preko 6000, i nije veliki izbor, više ima muških i dečijih.
http://www.ecco.com/sr/sr/kolekcija/zene/index.jsp

U BN bossu na Zrenjanincu je pravi outlet, cene se kreću od 650 do 6500, i uglavnom su brojevi 37,40 i 41 mada se može pronaći i neki par 38 i 39. To su uglavnom sve modeli od ranijih godina. Meni se dopale neke od brušene kože, prljavo roze sa braon, ali nije bilo mog broja.

U Mubb-u na Batajničkom drumu, većina cipela je 2300. Ima lepih, ali najviše je lakovanih, što meni lično ne odgovara.

U Mubb-u u Zemunu je takođe sniženje, ali je dosta toga probrano, ostali samo veliki brojevi.
Oni imaju i pola broja, npr. 38.5

stacka

Choko, moram ovako da odradim, print screen posto iz flesh playera ne moze drugacije da se snimi
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

chokoladica

Hvala!! Bas su slatke  :)

Gost51

Pepi

Da ne zaboravim, u BN bossu na Zrenjanincu ima super dečjih cipelica, cena od 800-2500...

Margarita

pepi, a gde je taj bn boss na zrenjanincu, ja ga se uposte ne secam?
Mogla bih da skoknem u subotu.

chokoladica

Quote from: Pepi on September 09, 2009, 09:19:49 AM
Da ne zaboravim, u BN bossu na Zrenjanincu ima super dečjih cipelica, cena od 800-2500...
ja ne znam gde je to  :-[

stacka

I ja pokusavam da se setim gde je to, ne zvuci mi poznato. Ako je prema Borci nije ni cudo, nisam se makla dalje od Koteza ooooodaaaaaaaaaaavno :-[
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

anelore

Evo ja ih slikala, tu se vidi i stikla.

Model je ovogodisnji, stigao pre nekih nedelju dana. Ja kupila broj 41 - to im je najveci, i super mi odgovara - a i ma malo mesta i za kad mi noge oticu. Stacka - i ti bese nosis 40, 41? Koliko sam videla, obicno imaju po 2-3 para cipela u tom broju po radnji.

chokoladica

Ahaaa, pa ako je prema tamo, onda u svakom slucaju necu da idem. Ja sam ubedjena da sve mogu da nadjem na Nbgd/Zemunu  :lol:

Pepi

Prema Borči.
BN boss je pored Molove pumpe, autobuska stanica je baš isred njega, ako ideš busom.
Margareta, znaš gde je nekad bio Neckershop? Tu je sada BN boss i Đak sport.

stacka

Jeste, u zavisnosti od kalupa nosim 39, 40 ili 41 :)
Extra, hvala puno, sigurno cu cekirati kada budem isla naredni put tamo :clap:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

chokoladica

Quote from: anelore on September 09, 2009, 09:27:36 AM
Evo ja ih slikala, tu se vidi i stikla.

Model je ovogodisnji, stigao pre nekih nedelju dana. Ja kupila broj 41 - to im je najveci, i super mi odgovara - a i ma malo mesta i za kad mi noge oticu. Stacka - i ti bese nosis 40, 41? Koliko sam videla, obicno imaju po 2-3 para cipela u tom broju po radnji.
Da, tako nesto bi mi odgovaralo (ako bi moja siroka licka noga uspela da se uvuce ) jedino sto mi deluju kao letnje cipelice?

margo

Meni su ove mozda slatke (ne vidim dobro, nesto mi je tamna slika): http://www.officeshoes.rs/models/s/cipela-j_shoes-35562/774
A cena im je preslatka :D
Mina 25.07.2003.

anelore

Quote from: chokoladica on September 09, 2009, 09:29:03 AM
Da, tako nesto bi mi odgovaralo (ako bi moja siroka licka noga uspela da se uvuce ) jedino sto mi deluju kao letnje cipelice?
Ako moze moja licka noga, moci ce i tvoja.
Ne znam, ja ovakve cipele nosim tokom cele jeseni, a i zimi kad nije sneg i kad samo idem u kola i iz kola. Ali to je vec stvar navike.