Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Jel Aldo ima u Uscu? Tamo uopste nisam bila, mozda je vreme da malo obidjem.

cici

Ima Aldo sad i u Delti.

cici

Pored Mexx-a je.

Ne smem ni da kažem kakve su mi asocijacije na ove cipele :lol:

dmi

kazi slobodno da mislis da su bapske :rofl:
ali nisu, veruj mi na rec ja ih probala
fenomenalno stoje na pantalone a i na suklju (zadizala sma nogavice :lol:) bas lepo izgleda noga u njima
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

chokoladica

Definitivno ima cipela koje mnogo lepse izgledaju kad se obuju. Meni je vazno da sam uhvatila sta se sad nosi: dakle prednji deo zaobljen, peta ili puna, ili sa stiklom koja je iako visoka opet nekako" deblja " , poluduboko je in , sto je dobro... Vazno mi je da znam sta da trazim :)

cici

Gde smem da kažem :rofl: mada nisu najgore bapske od svih bapskih :rofl:

cici

Quote from: chokoladica on September 09, 2009, 04:47:59 PM
Definitivno ima cipela koje mnogo lepse izgledaju kad se obuju. Meni je vazno da sam uhvatila sta se sad nosi: dakle prednji deo zaobljen, peta ili puna, ili sa stiklom koja je iako visoka opet nekako" deblja " , poluduboko je in , sto je dobro... Vazno mi je da znam sta da trazim :)
A šta te briga šta se nosi, važno da se tebi svidja i da je udobno.

chokoladica

Ja ne mislim da su bapske, a ovakav tip pete ili djona meni, koja stikle u zivotu nisam obula, bas odgovara. Nekako sam stabilnija i udobnije mi je. Znam da je stvar navike, samo nisam sigurna da u 30 godina mogu da se navikavam na ozbiljnu stiklu :)

chokoladica

Quote from: cici on September 09, 2009, 04:49:14 PM
A šta te briga šta se nosi, važno da se tebi svidja i da je udobno.
Aha, pa posle kad stavim sliku sta sam kupila da vidim komentar"pa dobro nisu najbapskije od bapskih"  :lol:

AnaK

Ja mislim i da nije samo stvar navike, nego i potreba. Ja imam paradne cipele na prilično visoku štiklu, i OK su mi za par sati. Za ono što mi je svakodnevica - 10h u njima, uz sat-dva hodanja - nema šanse da me neko ubedi da mu je svejedno da l' je u cipelama sa štiklom od 10 cm ili 5.
Janko 23.7.2002.

Lani

cici

Quote from: chokoladica on September 09, 2009, 04:49:33 PM
Ja ne mislim da su bapske, a ovakav tip pete ili djona meni, koja stikle u zivotu nisam obula, bas odgovara. Nekako sam stabilnija i udobnije mi je. Znam da je stvar navike, samo nisam sigurna da u 30 godina mogu da se navikavam na ozbiljnu stiklu :)
Ma šalim se.Uzećeš ono što ti se učini najzgodnije za tvoje potrebe.
Ortopedska peta je super stvar, koliko god da je visoka meni je udobna.
Quote from: AnaK on September 09, 2009, 04:52:30 PM
Ja mislim i da nije samo stvar navike, nego i potreba. Ja imam paradne cipele na prilično visoku štiklu, i OK su mi za par sati. Za ono što mi je svakodnevica - 10h u njima, uz sat-dva hodanja - nema šanse da me neko ubedi da mu je svejedno da l' je u cipelama sa štiklom od 10 cm ili 5.
Neću da ubedjujem samo iznosim svoje mišljenje.
Mislim da mnogo zavisi i od vrste štikle a i same navike.Pre sam mogla toliko u tankim i visokim štiklama, i to da prestojim ili hodam satima u njima, sad više ne mogu.
Definitivno deblja pa čak i visoka štikla je stabilnija i u tome može da se hoda dva sata, bar ja mogu.

AnaK

Mogu i ja, kad to nije pola sata pre posla, pa na poslu 4-5h ustani, izađi, do direktora, do WC-a, sedi, ustani, kopiraj, sedi, onda šetaj na pauzi, pa 3-4h kao prethodnih 4-5, pa do prevoza, pa stoj u prevozu, pa izađi... Mislim mogu, al' se jedva vratim kući. I ne mogu da dočekam da se izujem. A to je malo besmisleno. Ja ne znam nikoga ko na visokim štiklama provodi 10h dnevno. Ali baš nikoga. Te mi tu malo nema prostora za zavisi od štikle i stvar je navike. :)
Janko 23.7.2002.

dmi

jeste cici, ali ima nas koj ne mozemo da hodamo na visokoj peti  :girl_blum:
ja bih poginula kad bih obula neke od tvojih vrtoglavih cipelica   :crycry:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Ivy