Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: Lani on July 16, 2014, 06:30:06 PM
Da se pohvalim da sam se ponovila.  :clap: Danas sam se zadesila ispred Bate u Knezu kad je počeo potop pa sam ušla i preturila celu prodavnicu dok je padala kiša, pa nije bilo smisla nešto da ne kupim.  :turpija: Što bi mm rekao, how convenient.  :lol: Kombinacija boja pink/narandžasta, snižene, ostale samo jedne i to baš u mom broju, ako to nije znak da treba da ih udomim onda ne znam šta je.  :diva:

http://eu.tommy.com/Anne-Ballerina/FW56816820,default,pd.html#!color%3D385%26size%3D36
jao pa jao pa savrsene  :girl_haha: pa ja sam ove merkala u onoj oranz fuksija kombinaciji ti ih kupila...kao da sam ih ja kupila  :clap:

Lani

E jesi ih ti kačila, meni sve u glavi da ih je neko ovde već stavljao, mislila sam možda sam i ja.  :lol:
Bile su i ove krem/žute ali one su baš osetljive, ovakvima kao što sam ja bi se to ispraljalo i pre nego što izađu iz prodavnice.

AnaK

Nešto preko 11.000 su na sniženju. Sad da nađem broj, i da uplatim na virtuon karticu, pa da isprobam taj free shipping  :turpija:

Meni su mnogo lepe i ove žuto-plave baletanke, mada jesu osetljive. A tvoje/Glittine su atraktivnije  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

bubi

AnaK prelepe su.

Lani

Quote from: AnaK on July 16, 2014, 06:56:39 PM
Nešto preko 11.000 su na sniženju. Sad da nađem broj, i da uplatim na virtuon karticu, pa da isprobam taj free shipping  :turpija:

Meni su mnogo lepe i ove žuto-plave baletanke, mada jesu osetljive. A tvoje/Glittine su atraktivnije  :girl_in_love:

Javi kako je prošlo.  :clap:
Mnogo su slatke ove žute uživo ali to je platno, tako svetlo noćna mora za održavanje i čišćenje.

monochrome

bas su slatke baletanke :girl_in_love:

i anine su :girl_in_love: i deluju nevidjeno udobno za visoku cipelu :think:

AnaK

Neočekivano su udobne, i nisu mnogo visoke. Procena mi je da ću ih voleti  :turpija: Mnogo mi se sviđa i ova kombinacija boja:

Ovo nije žuto, više je svetlo limetazeleno.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: Lani on July 16, 2014, 06:58:41 PM
Javi kako je prošlo.  :clap:
Mnogo su slatke ove žute uživo ali to je platno, tako svetlo noćna mora za održavanje i čišćenje.
imam ja jedne krem kozne tommy koje imaju belu platnenu traku napred sa nekim dugmetom...nocna mora za odrzavanje i to ne cela cipela nego samo faking traka

monochrome

obe kombinacije su super ana...i bas su ti :girl_in_love:

martina

super su anak
da, lice na onu geox liniju. ja imam dvoje iz te linije, nasla ovdje u nekim outletima mrtvim, da imam za ponekad
meni su to paradne, jer imaju petu :D
a dobro, lakovane su
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

martina, ti ko i ja...peta samo za paradu :girl_haha:

monochrome

mozda mi se cak i malo vise svidjaju ove bez, ali su one druge sigurno zahvalnije ako ces cesto da ih nosis...

AnaK

Ma potrebne su mi plave, za teksas i teget  :girl_in_love: Kupila sam prošle godine jedne prelepe, ali su mi previsoke, ne znam da l' su i neudobne ili su mi neudobne samo zato što su previsoke :lol: te su mi za paradu. Ove će biti svakodnevne, udobne, optimalne visine, procena mi je da mogu da budem u njima puno radno vreme  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Lani, super su ti  :clap:

AnaK, i tvoje su divne, sve mi se više sviđa takva peta umesto klasične štikle

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Definitivno se na ravnom osećam pufnasto i zdepasto :lol: te više ništa ravno neću da kupim. Za izlete imam  :turpija:
Janko 23.7.2002.