Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

gasha

lani, mnogo su lepe  :girl_in_love:

vrano, moras po kuci da nosis ortopedske papuce, da nosis u cipeli onaj razdvojnik za palac ali dok upala ne prodje mislim da su patike ili neke espadrile neizbezne
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Vila

vrano :crycry:

Lani preslatke su :girl_in_love:

ovo su moje nove miljenice :girl_haha:

http://www.ninewest.rs/proizvodi/8-5/stikle/proizvod/516/gramer-synat/

Mm se oduševi svaki put kad vidi moju facu kad kupim nove cipele, te mu često činim da mi ih kupuje :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

vrana

a sta je razdvojnik za palac?

cula sam da sholl ima neke jastucice za cukljeva, mada ja stvarno cukalj za sada ni nemam, samo osecam bol na toj kosti, tj zglobu
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

kalimero

ima kod schola i taj silikonski razdvojnik za palac.....ne mogu sad sa tlf da trazim, ali vidi na sajtu, znam da imaju dva tri proizvoda za cukljeve.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vrana

vilo, ja kupila vrlo slicne u nine westu, cini mi se da su samo malo vise u spic nego ove koje si ti postavila, ali je model, stikla i boja identicna

jako su mi udobne, u njima me cak cukalj i najmanje boli  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Quote from: Vila on July 17, 2014, 11:23:03 AM
ovo su moje nove miljenice :girl_haha:

http://www.ninewest.rs/proizvodi/8-5/stikle/proizvod/516/gramer-synat/

Mm se oduševi svaki put kad vidi moju facu kad kupim nove cipele, te mu često činim da mi ih kupuje :rofl:

Za tm :girl_in_love:
Divne su, tražim takve već neko vreme, koliko su?
Juče sam u Bati probala i ove ali bili samo veliki brojevi.  :( Nisu ovoliko svetle i blještave kao na slici.

Vrano, baš bzvz, da se što pre reši.  :bighug: :kiss1:

Vila

Bile su na sniženju, 5 hiljada.
a što imaju isti model u malina sedefastoj boji, savršene, ali su mi ovakve više pasovale uz garderobu :turpija:

Vrano, videla sam i te špicastije, sjajne :girl_in_love:
samo ja imam nezgodnu nogu, špicaste su mi pretesne. I ove sam jedva obula, ali ne dam se :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

bubi

Ja još nisam odzalila one moje Ninewest  :crycry:
Prelepe su cipele.

monochrome

a joj kakve su zute i zelene :love32:

vrana

e sad me ove lanine podsetise na one moje limun zute koje su mi bile male

odnela sam ih u identity i zamolila da ih vrate na kalup, oni ih stavili na veci broj i drzali deset dana, vratili ih, i sad mi se cini da su dosta bolje, ali reci cu vam kad ih budem nosila malo duze nego po kuci  :girl_haha:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

martina

dmi, znas sta, ti i ja neki biznis da pravimo :D
ako nista da meni salje jeftine cipele :D

mislim, ja platim  :lol:

super su ti cipele

vrano, ja sam s kali ovdje... i sa gasom. i ti s jos mlada, pazi se

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Vrano  :bighug: Napadni čukalj svim sredstvima  :kiss1:
One Ziggy baletanke nema šanse da nažuljaju, mislim  :think:
Lani, hvala na podršci za 9cm/svaki dan, baš sam mislila da sa mnom nešto nije u redu  :crycry: :lol:
Ove Camper su okej, mislim da su max 6, i udobne udobne ne osećam pritisak na deo ispod prstuju.
Vilo  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Juce sam videla u dm imaju gomile nekih novih finih stvari za prste i stopala, cak sam videla i zastitnik za urasle nokte. Cene vrlo pristupacne oko 500,600 dinara

dmi

Quote from: martina on July 17, 2014, 12:19:56 PM
dmi, znas sta, ti i ja neki biznis da pravimo :D
ako nista da meni salje jeftine cipele :D

mislim, ja platim  :lol:

super su ti cipele

vrano, ja sam s kali ovdje... i sa gasom. i ti s jos mlada, pazi se

moze moze :clap:

lani ove tvoje zute ja videh u malina i u tirkiz boji ali nije bilo broja :crycry: inace bi i one pale za slobodu

ni ja nisam ljubitelj ove stikle ali su mi se toliko dopale da sam morala da ih kupim. na nozi izgledaju savrseno.

ja zelim ove http://www.ninewest.com/Andriana-Pointy-Toe-Pumps/7900761,default,pd.html?variantColor=JJ084D0_1&variantSize=090&variantWidth=M&ep_tag=rkgGPLA&device=c&network=g&matchtype=&gclid=CJze-rTnzL8CFYRsfgod8K8ATA
ali nikako da naletim na njih. imam bez i trebaju mi crne lakovane i crvene lakovane :mrgreen:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen