Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Nosi onda stvari u kojima te ne boli, ne verujem da moraju da budu baš patike.  :think:
Janko 23.7.2002.

kalimero

ja joj lepo rekla, al nece da me slusa :ljut: :lol:
mokasine su spas za nogu, udobne ko patike a vise vuku na baletanke.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vrana

joj ajde pogledacu malo po gradu te mokasine, nisam ih nikada ni gledala, mozda mi se nesto i svidi, ali ne verujem  :rofl:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Janko 23.7.2002.

vrana

tako i deluju, aj videcu
meni ta labrador obuca i inace deluje dosta kvalitetno
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Ove moje su Ziggy, domaća proizvodnja, ali cene sveCke  ;D oko 5.000 su. Ja sam se zaljubila u boju, pa ih zato i probala, jer mi inače baletanke ne prijaju. A sad su mi obuća izbora za sve, oko njih pravim odevne kombinacije. Ne mogu da kažem kao bosa, jer mi to nije vrhunac udobnosti, već bolje nego bosa :lol:
Janko 23.7.2002.

Lani

Kali  :clap:
Vrano, ni ne treba da nosiš patike stalno, ne bih ni ja. Teška srca se slažem za mokasine, pogledaj malo kakvih ima.

AnaK

Lepih u Bati i u podzemnom na Terazijama, ne znam firmu, sportska prodavnica  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

martina

jao, vrano... :baba:
a pitaj zasto bas patike i kakve tacno
moguce da ima neki razlog, da nije samo da su ravne

ako je samo ravno, pa stvarno imas izbora cipela... pa i jimmy choo i manolo blahnik prave baletanke  :rofl:

dmi super ti stoje stvarno, iako ja to ne bih ni pogledala za sebe
sto se voznje tice, uzmes i stavis u auto nesto za voznju
mada, ti takve deals nalazis da mi te nije zao  :lol: :kiss1:

lm, super su, sto samo jednom da ih nosis, meni djeluju ok
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lukina mama

martina, moze i vise puta, nego nije neki moj stil...a one visoke stikle ja ne mogu da nosim....
Luka ,09 April 2005

cici

Pitao me na vezbama danas fizioterpeut koju visinu stikle gadjamo, reko kako sam luda ima da probam stikle i stake :lol:

kalimero

Quote from: cici on July 19, 2014, 04:26:00 PM
Pitao me na vezbama danas fizioterpeut koju visinu stikle gadjamo, reko kako sam luda ima da probam stikle i stake :lol:

:rofl: :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vrana

Quote from: cici on July 19, 2014, 04:26:00 PM

:rofl:

martina, nije vazno samo da budu ravne, vec pre svega siroke, da ne stezu i da nema opterecenja
rekla mi je da ni japanke nisu dobar izbor, pogotovo ove grubinke koje ja nosim

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Jao što, ja Grubin japanke mnogo volim.  :(
Cici  :lol:

cici

Jao ja ne mogu ni da ih vidim.

Necu da podsticem ali znam dve zene koje su operisale i to vrlo uspesno i nisu imale problema posle, jedna je cak bila vrlo mlada oko 18g recimo.