Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Da da, lastiš kao iz gaća što su naše babe nosile.  :rofl: :fool:

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Plava Baklava

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

maripoza

Quote from: dmi on September 29, 2014, 05:15:57 AM
uopste niste in :rofl: :wacko:
A ti bi volela da budes ocerupana, je l'? :lol:  I to od clanaka pa nanize, ccc. :rofl:
Old enough to know better, but too young to care.

prevodilica

jao, vidi što su ove dobre

samo H&M i cipele :think: je li imao neko njihovu obuću ranije?

martina

super su vam ulovi svima
ja jos cekam da mi vrate cipele s ciscenja, jos sam u sandalama
valjda ove sedmice
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Pa kupi jedne, pobogu  :turpija: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Potpis  :turpija:
Inter, nemam pojma nemam ništa od H&M obuće. Ja nešto sam nepoverljiva prema tim prodavnicama koje prvenstveno prodaju odeću, nekako mi se čini da obuća, pošto im nije deo primarnog asortimana, uvek bude nekako ofrlje urađena. Ne znam, to je moj utisak.  :think:

cici

I moj je utisak takav i ne kupujem.

Lani

Meni je skroz OK za neku apa drapa odeću tipa baletanke, japanke... nešto što i ako se raspadne posle jedne sezone nije strašno. Ali ove stvari koje treba ipak da te posluže neko vreme, da se ne raspadnu, da ne propuštaju vodu posle jedne kiše i sl. to ipak na proverenim mestima.

martina

Quote from: AnaK on September 29, 2014, 09:45:58 PM
Pa kupi jedne, pobogu  :turpija: :kiss1:
ma ne da mi se, hocu da vidim prvo sta je spaseno a sta ne... kupila sam ljetos tene i jedne cipele koje sam nosila na odmor ( vise su kao hiking), pa ako je bas hladno obujem to, a na poslu imam jedne za kancelarije...
sad bih nosila baletanke, a to mi se ne kupuje dok ne vidim. ne trebaju mi duple.

a i  mrzi me, strasno me mrzi, jedva sam namjestaj kupila, nerovoza me hvata od prodavnica, ziva nisam kako cu cijelu renovaciju izdrzati

da nadjem sta na ebay-u uzela bih

u stvari ja ne znam da kupim cipele jedinice  :lol: nije mi manir da imam jedne  :rofl:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Pa eto, taman traži i teget za mene  :rofl: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Joj martina, da si mi bliže, ala bih te odvukla da kupujemo cipele.  :kiss1: :bighug:

Glitter

Quote from: Lani on September 29, 2014, 10:03:19 PM
Meni je skroz OK za neku apa drapa odeću tipa baletanke, japanke... nešto što i ako se raspadne posle jedne sezone nije strašno. Ali ove stvari koje treba ipak da te posluže neko vreme, da se ne raspadnu, da ne propuštaju vodu posle jedne kiše i sl. to ipak na proverenim mestima.
meni cak ni za to pogotovo posle iskustava nekih mojih projateljica o materijalima koje koriste pa smrde noge jezivo :crazy:

martina

Quote from: Lani on September 29, 2014, 10:12:19 PM
Joj martina, da si mi bliže, ala bih te odvukla da kupujemo cipele.  :kiss1: :bighug:
:kiss1:

ma nemam kad, a bas mrzim da kupujem kad moram
radim po 12 sati dnevno
jos nismo ladice sastavili, valjda cemo veceras
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic: