Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: bubi on January 29, 2015, 11:03:49 AM
ovako nesto

mni se one mnogo svidjaju, a sad zezaju Kejt Midlton kako iz jednog para LK Bennet ne izlazi godinama :lol:

cici

U zabole je uvce, odlicne su cipele. Ja hocu da crknem sto sam odrala moje nude :cry:

bubi

Model ovih prvih a boja ovih drugih.
Dopadaju mi se te malo tamnije.

Nanny Ogg

Blue, mnogo su ti slatke  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

Blue

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

Quote from: cici on January 29, 2015, 11:41:20 AM
U zabole je uvce, odlicne su cipele. Ja hocu da crknem sto sam odrala moje nude :cry:
ona tvrdi da su ove preudobne, i stvarno na svakojakim fukcijama ih rasteze

Lani

Blue sve je mnogo slatko.  :girl_in_love:

Bubi, mnogo su lepe. Moje nude su skroz svetle ali dopadaju mi se i ove tamnije nude...
Ima li čega u Shoe staru, jesi gledala na sajtu, oni opet imaju neko sniženje...

Sećate se ovih lepotica, piše na sajtu da imaju 39 na stanju. Ne znam da li da se usudim.  :nokti2:
http://shop.shoestar.rs/proizvod/vivian-277-blu-argento/141/

AnaK

Meni se one toliko sviđaju  :girl_in_love: Ajde da saznamo gde mogu da se probaju  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Zvaću da pitam u kojoj prodavnici ih imaju, u ovom mom zemunskom mislim da ih nikad nisam ni videla.

Glitter

Quote from: Lani on January 29, 2015, 12:11:44 PM
Zvaću da pitam u kojoj prodavnici ih imaju, u ovom mom zemunskom mislim da ih nikad nisam ni videla.
nema ih u zemunskom, ja gledala :lol:

AnaK

Nema ih ni na Trgu N. Pašića i Svetogorskoj :lol: Tu sam ja gledala  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Margarita

za kupovinu preko interneta vazi da mozes da vratis u roku od 14 dana ako ti ne odgovara kupljeni predmet :turpija: mozda samo placas postanske troskove, to bih morala da proverim

Summer

ja jurim pve po shoestar radnjama, ostale jedne u ns, sad sam zvala da ih posalju za bg

http://shop.shoestar.rs/proizvod/marika-qd2305jz15-vitnero/908/

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Quote from: Lani on January 29, 2015, 12:11:44 PM

Zvala ja, nema ih ni u jednoj, pošto je letnji model. Možda može da se dogovori da ih centralnog magacina dostave nekoj prodavnici, al' to mora putem kontakt forme na sajtu.

Super su ti, summer, za tvoje duge noge  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

Lani bilo ih je u Bulevaru i ja sam ih gledala i obilazila i nista na kraju.