Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: Glitter on April 20, 2015, 05:54:41 PM
mozda je boja i udobnost nacin da se na spicaste baletanke naviknes u glavi :think:

ja bih oprostila def

I ja sam najbliža ovome. Zahvaljujući Lani, na kojoj sam ih viđala, samo su mi neobične, nisu mi užas kao na početku prošle sezone :lol:  Zaljubila sam se u boju, uz teksas izmišljene  :rofl: čak nemam primedbe ni kako mi stoje, samo su mi neobične. Ostavila da ih još jednom probam na farmerke, pa da def odlučim.

Izveštavaću vas  :buba_phone:
Janko 23.7.2002.

Lani

Jao znači bile su ti užas prošle sezone, jesi mislila kad me vidiš, vidi ovu seljanku šta je obula... ? Eeee...  :ljut: :burko:

monochrome

jel moze slika?

AnaK

Ne ne, znala sam da su moderne :lol: A na tebi su i tako super delovale, da sam brzinom sveltosti prešla iz šicastog ateiste u agnostika  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Mojih ne verujem,, Obuća Beograd su, ne verujem da imaju normalan sajt.
Janko 23.7.2002.

monochrome

AnaK

srednje teksas-plave sa istom takvom samo svetlucavom, na rubovima, kalo liquid sand. Mnogo su mi se dopale, i mnogo su zanimljive, uprskos tom svetlucvavom časna reč ne vuku na estradu  :rofl:
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: AnaK on April 20, 2015, 06:40:07 PM
srednje teksas-plave sa istom takvom samo svetlucavom, na rubovima, kalo liquid sand
Sta smo docekali da se cipele opisuju lakovima za nokte :lol:

Videla sam u shoestaru cipele od prosle sezone po punoj ceni sad :hm:

AnaK

Pa kad je savršen opis  :girl_haha:

Da, da, i one božanstvene srebrno-teget su vraćene na početnu cenu.
Janko 23.7.2002.

cici

Vrhunski bezobrazluk.

MissL

Izvikani, moze im se.
Pritom, pominjala sam, koleginica dva puta vracala obucu i tasnu, zbog rajsferslusa.
Lani thanks :kiss1:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

MissL

Zaboravih spic :girl_haha:
Daj im šansu, treba nesto menjati s vremena na vreme. Makar pokusati.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Quote from: cici on April 20, 2015, 06:56:51 PM
Vrhunski bezobrazluk.

Stvarno jeste bezobrazluk.  :sissyfight: :hm:

Glitter

Quote from: AnaK on April 20, 2015, 06:31:55 PM
I ja sam najbliža ovome. Zahvaljujući Lani, na kojoj sam ih viđala, samo su mi neobične, nisu mi užas kao na početku prošle sezone :lol:  Zaljubila sam se u boju, uz teksas izmišljene  :rofl: čak nemam primedbe ni kako mi stoje, samo su mi neobične. Ostavila da ih još jednom probam na farmerke, pa da def odlučim.

Izveštavaću vas  :buba_phone:
kolika je investicija?

AnaK

Pa onako, veća nego što ja mislim da baeltanke treba da koštaju :lol: a realna u skladu s cenama. Nešto preko 5.000, 3 rate.
Janko 23.7.2002.