Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

gasha

stvarno taj Airstep je fenomenalan, jedino sto su mi njihove cipele po malo neobicne , ne uklapaju se bas uz svu garderobu
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Dada

Ne daj boze da imam opciju placanja na rate u ovom Cottonu, mislim da bih kupila pola modela :lol:

Alex  :kiss1:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Gledala sam jutros malo cipele. One crvene iz Cottona su Rieker, ima ih kod Doma omladine. U suštini, mislim da Cotton nema svoju proizvodnju, i da imaju samo dobar izbor kvalitetnih. Sve što sam videla je cirka 8.000, do 10.
Una, one naše italijanske su sad 20.000  ;D :crycry:
Janko 23.7.2002.

Lani

Pa da, obuća za ovo vreme retko gde može da se nađe za ispod 10.000 a da valja.
Letnja obuća još i može ali jesenja i zimska jok....  :(

Elanor

rieker su nevidjeno udobne. mislim da su poceli samo s cipelama za babe, to im je bila ciljna grupa, ali su poslednjih nekoliko godina prosirili i sada imaju i bas lepih modela.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Ima baš lepih, stvarno. Muka je jedino što dosta modela ima krzno.
Janko 23.7.2002.

Unabebili

pa Anak, sta mi cekamo?  :girl_haha:
daj cero, sve cetiri nece se baci  :rofl:

u pravu je lani, nema valjano ispod 10.000  :girl_sad:

ja bi trebala pocetkom meseca za Dojc,
pa se mislim da pogledam ipak tamo...
mada ni tamo nema bas nesto povoljnije, skupi su Nemci ako im valja obuca...

a do tamo cu u onim sto mi je debeli doneo prosle godine, onim dubokim sa krznom, racunam ladno je tamo vise nego ovde  :girl_haha:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

ja onda racunam da one zimske duboke cipele sa krznom sto zimus kupih u timberlandu u uscu za 12k prodjoh ekstra jeftino
preporuka za iste, akam ih i leti i zimi odlicne su (let po brdima Velsa i ne moze nista manje :lol: da ne bude zabune kada kazem po leti :lol: )

Unabebili

pokazujem ja debelom pre neki dan neke cipele od 22000, jesenje, za kisu....

gleda on, pa kaze: - a da ti kupim auto, jeftinije je :lol: :lol:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Glitter

Lani

Što reče jednom jedan mm drug a mi ga stalno citiramo: Za te pare fiću da ti kupim, i grejanje da mu radi.  :rofl:

Dada

Quote from: AnaK on October 07, 2015, 09:21:22 AM
Gledala sam jutros malo cipele. One crvene iz Cottona su Rieker, ima ih kod Doma omladine. U suštini, mislim da Cotton nema svoju proizvodnju, i da imaju samo dobar izbor kvalitetnih. Sve što sam videla je cirka 8.000, do 10.
Una, one naše italijanske su sad 20.000  ;D :crycry:

I one crvene su izmedju 8 i 10?
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Glitter

Quote from: Lani on October 07, 2015, 09:51:20 AM
Što reče jednom jedan mm drug a mi ga stalno citiramo: Za te pare fiću da ti kupim, i grejanje da mu radi.  :rofl:
u japanke da ga vozis :lol:

AnaK

Quote from: Dada on October 07, 2015, 09:58:38 AM
I one crvene su izmedju 8 i 10?

One, su, čini mi se, 7.790. U Makedonskoj pored Doma omladine, prodavnica se zove 'Lak korak'  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

juuu, ja mislila nisu ispod 15.000