Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

Ijao Lani :nesvest:

Super su!

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Da se upišem na đavoljoj strani.  :beast:

Glitter

emge

Lani

:lol:

Svratiću do Zare ovih dana, videla sam i neke druge stvari koje bih da vidim i opipam  :lol: uživo pa ću da vidim baš i sandale kakve su.

cici

Quote from: MissL on March 29, 2016, 09:38:16 AM
Nista od obuce nisam kupovala u Zari, sve sto sam uzela u ruku mi je delovalo :crazy:

Ovo made in Spain se odnosi na Zarinu obucu ili mislis inace?

Da, na njihovu obucu ali nisam licno isprobala samo prenosim tudje iskustvo.

vrana

Quote from: cici on March 29, 2016, 06:21:18 PM
Da, na njihovu obucu ali nisam licno isprobala samo prenosim tudje iskustvo.

i upisujes se na djavolju stranu :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

bubi

meni trebaju crne cipele na stiklu ali da su udobne.
sandale su predivne :girl_in_love:

AnaK

ako Tamaris ima,  topla preporuka
Janko 23.7.2002.

MissL

Quote from: bubi on March 30, 2016, 09:26:43 AM
meni trebaju crne cipele na stiklu ali da su udobne.
a meni one koje si serovala na fejsu :lol:
koliko su dobre :crycry:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

ja sam videla mnogo dobre baletanke u timberlandu ali se sada ne usudjujem ista da kupujem od obuce
imaju cak i ojacano i tapacirano pozadi da ne zulja

AnaK

Lepe  :girl_in_love: Meni je sve Timberland uvek bilo široko, mada vidim na sajtovima da teorijski postoje različite širine  :think:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on March 30, 2016, 10:50:28 AM
Lepe  :girl_in_love: Meni je sve Timberland uvek bilo široko, mada vidim na sajtovima da teorijski postoje različite širine  :think:
da oni prave razlicite sirine obuce, po autletima i nema bas mnogo birkanja jer su jelte autlet prodavnica daj sta das ali high street prodavnice nude tu opciju usko, normalno siroko

mada mislim da je Clark's sve zeznuo sa tim. Mi prvi put kada smo kupovali Aleksi cipele za skolu (ono crne dosadne, udobne i izdrzljive) ja skinula sa rafa broj koji nosi probali i on rekao ok su i vozi. Sledeci par devojka koja radi nam ponudi da mu premeri stopalo, izvuce neku spravicu na koju je nagazio i ugura ipad u istu i izadje na ekranu potpuno drugi broj cipele (u odnosu na onaj koji smo mi mislili da on nosi) i izadje da ima siroko stopalo (sto nikad nikad ne bih pomislila). On probao te cipele i rekao da su najudobnije ikada.

MissL

Bas su lepe glitt :girl_in_love:

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Super su ove plave. Meni su se dopala dva para iz Shoe stara, isti je model kao jedne moje od prošle godine, pa se nadam da su isto tako udobne. Mislim nema razloga da ne budu... :think:

Ove
http://shop.shoestar.rs/proizvod/ar-td2484-pl16-nappa-pouder-vipera-blu/4463/

I ove
http://shop.shoestar.rs/proizvod/ar-td2484-pl16-lamoro-madras-pink/4457/