Bezlazlene stvari koje vas mnooogo nerviraju

Started by Deda, September 09, 2009, 12:51:13 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

pa rekoh kako me je tlacio onaj mali u avionu, a sladak ko secer, no to nije razlog da mu roditelji dozvole da salece ostale putnike, rusi im stvari na tacni i zatrpava ih svojim flasicama, dudama i igrackama...da se razumemo...ja nisam neki materinski tip i nisam bas luda za klincima...nisam ni od onih sto im se ne nasmiju, ne poklone vreme, ali sve ima svoju meru...da sam stvorena za decu, imala bih ih 10 :girl_haha:

Unabebili

na jednom od mojih dugackih, a za mene iznad svega stresnih letova,
ja sam se zabavljala tako sto sam se igrala s bebom cija je majka sedela pored mene
i bila zelenija ulicu od mene, ako je to uopste ikako moguce  :lol:

valjda je beba osetila tu majcinu paniku, pa kad mu ga je dala po sireni, max volume
rekoh:
- ili cu je smiriti ili cu je udaviti , ova beba ako nastavi, Kanara videti nece  :girl_haha:

smirila sam je   
sletela sam s bebom u narucju koja kunta  ko da je pored Morave  :rofl:

drugom prilikom je neki malecki plakao sva 4,5 sata u avionu, pa smo svi izludeli, ali nekako uvek mislim :
jbte, ja jedva podnesem, a kako li je njima

vrisku u avionu resavam tako sto stavim slusalice i pustim muziku

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

ti su human čovek, una, ali i tvoj strah od aviona vidim da čini čuda  :girl_haha:

monochrome

ja skroz razumem da nije lako putovati sa malom bebom/malim detetom, ali u relativno malom prostoru, bez mogucnosti da se sklonis, neke stvari mogu biti pogubne za mozak :crazy:
ne pricam samo o deci...ja sam imala priliku da sedim pored zene koja smrdi, na nisko budzetnom letu, bez jednog mesta viska...ne znam kako sam to prezivila, ali sam bila svesna da ne mogu da pravim frku, jer ce to onda zaista biti samo zesca frka, bez ikakvog resenja...kad sam sisla sa leta, bilo mi je strasno muka, bila sam sva zelena u licu...

ali postoje i oni putnici, tkzv. stravicni namcori...primer...
jednom smo stelka i ja imale priliku da sedimo do gospodina engleza koji je non stop pogledao stelku, u onom maniru "aaaaaaaarrrggghhhh child", a stelka se fakticki mrdnula nije...sedila na svom sedistu...do prozora, a ja izmedju njih...samo je par puta pitala stogod i to pristojno i dosta tiho...stella mu se cak i nasmijala, a on k'o kamen i okrenu glavu...kad sam narucivala kafu, pa uzimam i placam preko njega, mal' me nije udario :rofl:

Blue

Quote from: Finalina on June 19, 2014, 12:33:41 PM
da zamislimo avionsku postavku i sve profile putnika, opet mislim da se presvlacenje bebe ili malenog deteta moze obaviti bez prevelike pompe cak i kada je to neuslovno uraditi u toaletu ili je guzva na sedistima ili bilo sta sto je mozda u toj situaciji presudno, ali tvrdim da pometnju, paniku i nervozu pravi onaj ko presvlaci dete, ako se razumemo

:think:  nije mi bas jasno sta si ovime htela da kazes.

ako se dobro secam, niko ovde nije ni spominjao pometnju, paniku i nervozu, niti pompu, vec smrad. :ces:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Unabebili

Quote from: Finalina on June 19, 2014, 01:00:08 PM
ti su human čovek, una, ali i tvoj strah od aviona vidim da čini čuda  :girl_haha:

:diva:
bolesnica  :rofl:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Finalina

Quote from: Blue on June 19, 2014, 01:09:29 PM
:think:  nije mi bas jasno sta si ovime htela da kazes.

ako se dobro secam, niko ovde nije ni spominjao pometnju, paniku i nervozu, niti pompu, vec smrad. :ces:
evo editovala sam post i korigovala (stvarno bi se svasta moglo nabrojati) na temu cime sve mozemo da uzurpiramo ljude oko sebe, a bez razlike da li su oni tolerantni ili ne, spremni ili ne da nam izadju u susret ili kao una odmene u konkretnim situacijama

martina

ne znam, mozda sam ja cudna ( i ne mogu da vjerujem da se blue i ja slazemo :D), ali ja stvarno mislim da kad sam u avionu i sve mi je potaman, osim smrada djecijih govana, onda ja samo mislim: joj, jes mi super, zamisli da je ova beba moja kako bi mi bilo
valjda polazim od toga da niko nije dosao u avion s bebom da mene nervira, nego sto mora

i isla sam i  troje djece i sa muzem i prijateljicom koju smo poveli da nam pomaze, jer smo znali kakva su nam djeca, i jednom sam iznad njujorka na povratku kuci htjela da trazim padobran da iskacem... i da mi je neko od saputnika jos rekao kako mu je problem moje dijete, mislim da bih ga ucmekala na licinom mjestu.

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

Unabebili

Blue

Quote from: martina on June 19, 2014, 01:38:18 PM
ne znam, mozda sam ja cudna ( i ne mogu da vjerujem da se blue i ja slazemo :D)

martina, bas si me iznenadila sto ne mozes da verujes da se slazes sa mnom.  :ces: i sto si zbog toga zabrinuta  :lol: jer ja se (u sebi) skoro uvek slazem sa time sto ti napises. tj. to sto napises mi je uvek nekako mudro.  :turpija:

meni nikako ne ide u glavu da je to presvlacenje dece u avionu toliko iritantna i cesta pojava, da nam je izbila skoro na prvo mesto iritantnih stvari. ja jos stvarno nikoga nisam videla (tj. primetila) da to neko radi (osim mene jednom kada me je nuzda naterala), a stvarno puno putujem i putovala sam i po engleskoj takodje.

monochrome

Quote from: Blue on June 19, 2014, 02:26:11 PM
martina, bas si me iznenadila sto ne mozes da verujes da se slazes. jer ja se (u sebi) skoro uvek slazem sa time sto ti napises.  :turpija:

meni nikako ne ide u glavu da je to presvlacenje dece u avionu toliko iritantna i cesta pojava. ja jos stvarno nikoga nisam videla (tj. primetila) da to radi osim mene jednom, a puno putujem i putovala sam i po engleskoj takodje.

ma blue, nekom jeste, nekom nije, bas kao i sve...nekim ljudima klinci porastu, pola bebaluka pozaboravljaju, pa onda mogu da se duvaju :lol:
eto, priznajem...ja sam ta, iako, realno...iskreno...imala sam dobru bebu i jos boljeg todlera...
a mozda sam i ja tako ocekivala da moje dete bude svima slatko i da se svi odusevljavaju (ovo nevezano za tebe), ne znam...sigurno nekad jesam..sad kad ljudi konstantno pricaju o pelenama, ja se smorim, a neki se sigurno smore od nase skole :girl_haha:

rekoh, svakom njegova muka najveca :crazy:

Blue

mene u avionu vise iritiraju oni odrasli koji nonsalantno obore fotelju kada u avionu jedva ima mesta izmedju redova i ne pitaju ove iza je li to njima ok. to mi je skroz bahato, ali valjda misle da je to njihovo pravo.

Finalina

ja uopste nisam shvatila da je presvacenje u avionu toliko cesta i iritantna pojava koja je radi toga izbila na prvo mesto nego da smo se nje uhvatili za primer kako u zatvorenom bezizlaznom prostoru svima izgleda moze biti nesnosno  :girl_haha:  u pogledu roditeljstvovanja :rofl:

Glitter

Ko kaze da je izbila na prvo mesto blue?

Prvo ja sam za te nazovimo ih bezazlene stvari vrlo tolerantna ali ovo sam navela kao jednu od stvari koja me je iznervirala. Platila sam kartu kao i ta zena i mislim da najmanje sto mogu da ocekujem jeste da mi neko ne gura usranu pelenu trogodisnjaka pod nos u kabini (pogotovo sto postoje indicije da ovo nije bio jedini na in da istu presvuce na srecu i radost ostalih putnika) i da mi pritom neko prica kako je to neodoljivo preslatko itd :hm:

Eto!
I kapiram da tebe sve to pogadja zato sto imas malo dete ali sta da se radu tu