Bezlazlene stvari koje vas mnooogo nerviraju

Started by Deda, September 09, 2009, 12:51:13 PM

Previous topic - Next topic

Xe

Mogu da kažem da sam danas naišla na tri osobe koje su na moje "Dobar dan" odgovorile sa          ništa.
Kad sam posebno ljuta, kažem "muuu" posle par koraka. KAd nisam, kao danas, glasno se zapitam koji se ku.. ja uopšte i javljam bilo kome na ovom svetu  :crazy:
Pritom se stvari dešavaju kod mojih roditelja u zgradi, gde me poznaju još od osnovne škole, a i skoro svaki dan sam tamo, pa nema šanse da su me zaboravili  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Xe  :crazy:

Una me sad podsetila kad je pominjala boje glasova, mene izuvaju iz cipela žene koje se prenemažu i maze dok pričaju, ono imam 50 godina a glas kao dahtava pubertetlijka.  :crazy: I tako kad se obraćaju svima ne samo potencijalnim muškim žrtvama.  :lol:

kalimero

jao, xe  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Quote from: Lani on June 20, 2014, 07:26:28 AM
Una me sad podsetila kad je pominjala boje glasova, mene izuvaju iz cipela žene koje se prenemažu i maze dok pričaju, ono imam 50 godina a glas kao dahtava pubertetlijka.  :crazy: I tako kad se obraćaju svima ne samo potencijalnim muškim žrtvama.  :lol:

ja sam jednu na poslu pitala da l stalno koristi tu boju glasa  :crazy: njace i mekece sve vreme, iritantno do beskraja...
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Urbana

Quote from: Unabebili on June 19, 2014, 09:16:05 PM
nerviraju me odredjene boje glasova
uglavnom zenskih  :hm:

nerviraju me histericne zene, to zna da me izuje iz cipela
one stonepovezano  mlataraju rukama kad pricaju, kolutaju ocima i pece se dok ti nesto objasnjavaju  :shout:

onda me nerviraju muskarci koji cesu medjunozje
kao da imaju vrecu buva u gacama  :hm:

i oni macani sto misle da su nevidjeni frajeri i da sve ribe otkidaju na njih,
pa se drze nadmeno i imaju stav "sav sam ti zajeban"
takve sam najbolje obozavala  :zlocka: :calm:

nerviraju me osobe koje cipkaju nogom u banci dok cekaju i svakih 20 sekundi gledajuna svoj rucni sat,
a ispred njih digitalni sat banke velcine fudbalskog igralista
to je onaj stav "jbte, al ja arcim svoje japijevsko vreme"  :girl_haha:

i najzad, izbezumljuje me kad mi dodje klijentkinja na tretman, poredja sva svoja tri telefona pored glave
i ceo tretman razgovara na nekom od njih dok ja pecam stranu lica koja je slobodna da joj iscedim mitiser  :shout:
mrda bradom dok prica, ne mogu da uhvatim deo lica , jer se mrda, a onda se trza i izmedju dve recenice u telefon, ubacuje "uh ala boli"

Jao Una :lol: naprosto mi bude zao sto nemam priliku da "uzivam" u ovim stvarima, kad dodjem u Srbiju to mi sve bude zabava.

Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Urbana

Jao juce jedan biser me bas iznervirao, ali ne mene vec sve vozace u koloni.

Rampa spustena ceka se da naidje voz, svi stojimo, prvi ispred rampe je bus za obuku, a iz njega izlaze tata i sin i nuzdiraju se pred svima tu pored pruge...nailazi i voz, tata zavrsio, a mali ( 12 godina ) nikako da okonca, rampa se digla...kad su svi legli na sirenu....tako da sta zelim reci....ma gori su nego mi u Srbiji, samo sto nemaju prilika da se nerviraju.

Unabebili

ma ovo sto sam ja nabrojala me nervira na svim meridijanima, ne samo na nasem  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Quote from: Unabebili on June 20, 2014, 12:27:32 AM

onda...nervira me skonost starih ljudi da optuzuju da ih neko potkrada u radnji, zakida na meri, zvoni na telefon , pa cuti
Znam ja neke i mnogo mladje ovakve :lol:

Mislim da mi je od svih iritantnih stvari najiritantnije kad ti neko pruzi ruku ko da se rukujes sa mlitavim q i kad kazes dobar dan taj ne kaze nista ili samo nemo zine kao da ce da izadje neka rec sama od sebe  >:(

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Xe

Jeste li nekad gledale prenos konjičkih sportova na Eurosportu? Niste? E, nemojte. To prenosi osoba s apsolutno najiritantnijim glasom na svetu (osim Lee Kiš i Sanje Marinković, one su van kategorije). PRitom žena zna svoj posao, sadržina je sjajna, ali džaba kad je glas...  :crazy:
Ne mogu vam opisati, skočila sam kao vodena zmija na daljinac, samo da je više ne slušam  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

moma

Mene neeeeervira strasno kad neko kaze kako je za vrijeme Tita sve bilo bolje, ljepse, kvalitetnije, raznovrsnije...

Urbana

Quote from: moma on June 20, 2014, 10:47:13 PM
Mene neeeeervira strasno kad neko kaze kako je za vrijeme Tita sve bilo bolje, ljepse, kvalitetnije, raznovrsnije...

I mene nereviraju oni koji u to sumnjaju :lol:

Urbana

Quote from: Unabebili on June 20, 2014, 05:34:13 PM
ma ovo sto sam ja nabrojala me nervira na svim meridijanima, ne samo na nasem  :lol:

Ma jasno je .... no zao mi sto nemam priliku da se cesce obradujem tim desavanjima, situacijama i okolnostima uzivo, no moram da ih zamisljam ;D

Zumbulica

Quote from: moma on June 20, 2014, 10:47:13 PM
I mene. I uopste, sve vise me nervira svaka preterana nostalgija  :)
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

martina

haha, momo, slazem se sa urbanom

ima onaj grafit ( ne sjecam se vise odakle, licno sam ga vidjela): bravar je bio bolji  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

moma

Rekose one koje su daleeeeko, nostalgicne, sjecajuci se samo lijepih stvari :)