Vežbanje koje se meri minutima

Started by AnaK, May 02, 2009, 12:37:33 AM

Previous topic - Next topic

Dacko

Quote from: Zumbulica on January 05, 2017, 08:16:30 AM
Dacko  :clap: I za sirenje entuzijazma  :bighug: :girl_haha:
Mogla bih da vidim sta imam u blizini  :think: mada nikad nisam bila tip za te organizovane vezbe. Ali eto koliko sam sugestibilna  :lol:
Zumbi, baš sam te se danas setila kao drugarice Škorpije dok sam se preispitivala kako to da mi se toliko dopada na grupnim vežbama kad sam inače baš individualac. E pa - zbog takmičarskog momenta. Jeste lepo pobeđivati sebe, ali još je bolje kad možeš malo da se porediš i sa drugima pa ti onda to ne dopušta da budeš najgora, nego izvučeš iz sebe i ono što nisi ni znala da imaš.

Sve više uživam na vežbama, prvo zato što se sad već i vide neki rezultati ako je suditi po komplimentima ljudi koje srećem, a onda i zato što više posle polusatnog skakanja nisam crvena u licu nimalo, stekla sam kondiciju i sad mogu više da radim na gipkosti i izdržljivosti, ali pre svega mi je super to što se svaki napredak oseti i onda to mnogo utiče na neko opšte raspoloženje, kao da si svakog dana malčice uspešniji nego prethodnog, a meni to u ovim godinama baš nekako treba kao podstrek.

Dacko

Sinoć smo radile kružni trening: lele. To znači svaka vežba po minut i po, pa promena, s tim što neke od tih vežbi u životu nismo radile duže od pola minuta jer su, je li, teške, međutim ispalo je vrlo zabavno (meni) jer se radi u parovima, a to onda znači da možeš da brbljaš, a ako mogu za to vreme da blebećem i da se zezam, meni je sve odmah super. Instruktorka, istina, nije bila naročito oduševljena tim prosevima duhovitosti, naime malko nam se promenila atmosfera u grupi otkako sam se odomaćila, nisu više sve ženske namrštene i skoncentrisane na zatezanje, nego ima i povremene pobune robova... Doduše, imaće priliku da mi sve to naplati za sat vremena kad odem na jutarnji trening, pa još ako se pogodi da budem samo ja kao prošli put... sve su se nizale vežbice koje mogu da uradim, jednostavne, ne mnogo zahtevne, a do uveče me je boleo svaki mišić, koliko je zapravo to sve bilo pametno osmišljeno da ih dobro aktivira.

Zumbulica

Dacko, izgleda da je to stvarno pun pogodak za tebe  :clap: :clapping: :bighug:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Dacko

Jeste, meni u stvari to nasumično druženje i neobavezne priče najviše i znače, naime za ćaskanje po komšiluku prosto nemam vremena, a sa prijateljicama su to ipak neke lične priče i ozbiljnije teme, tako da mi je već godinama, to jest otkako radim od kuće, mnogo, mnogo falila ta opuštena razmena informacija tipa gde šta ima da se kupi, ko je gde registrovao kola, gde je dobra masaža, šta je ko kuvao sinoć, ma sitnice kao što koleginice po kancelarijama ili u zbornici pričaju samo ono što nije lično. E sad i ja napokon imam neke koleginice, makar i po znojenju. :girl_haha:

emge

Dacko

I opet ja sa reklamiranjem vežbanja: ispostavilo se da sam za dva meseca oslabila tri kila. Ako do mora skinem još tri, dovoljno je da se osećam lepo na plaži pošto i ne očekujem da ikad vratim devojačku liniju.

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Quote from: stacka on January 05, 2017, 08:21:27 AM
Disco, ovo su te od 15 min
https://www.youtube.com/watch?v=njeZ29umqVE
a sad radim ove
https://www.youtube.com/watch?v=l5uilZNoaAU
Kupila sam cak i tegove :diva: :lol:

Meni su ove od 15 delovale naivno, skinula ih onomad, malopre sam pustila. Auuuu, ja sam potpuno bez kondicije. Stačka, koliko ti je vremena trebalo da izguraš 15 minuta bez ostajanja bez daha :lol: Dakle, ovo ću raditi :pioneer:
Janko 23.7.2002.

stacka

7-10 dana sigurno da ne budem skroz kao rak u licu kad ih zavrsim :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

draganaa

Pridruzujem se u vezbanju. Krenula sam oko 20. januara. I bas mi prija. Idem tri puta nedeljno. Dopada mi  kako devojka tj zena vodi vezbe. Imala sam posle prvog treninga takvu upalu da nisam mogla niz stepenice sici. Medjutim sad je super. Upala je posle svakog vezbanja taman tolika da me podseti da radim nesto.. Trebala bih malo i da se pozabavim ishranom, da bar izbacim  za rucak hleb i slatkise, mada slatkise i ne jedem toliko koliko jedem hleb.
Rezultati vezbanja se vec vide na stomaku. Moram priznati da mi je stomak inace najmanji probjem. Videcemo kako ce biti sa nogama i zadnjicom.  :rupa:
Jovana 4.4.2005.
Lazar 12.02.2007.

AnaK

Quote from: stacka on February 05, 2017, 06:26:15 PM
7-10 dana sigurno da ne budem skroz kao rak u licu kad ih zavrsim :girl_haha:

Odradila  :clap: Sad sam se i adekvatno obukla, i mnogo mi je lakše palo nego juče. Valjda mojih 500+ stepenika dnevno ipak ima nekog efekta :lol: Skidam i druge dve vrste sa trajanjem od 15 minuta, pa ću i ja tegove da nabavim, pa u doglednoj budućnosti da pređem na teže. Pa baš ako se priiiiimim, da pređem na 30 min  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

stacka

:clap:
Znace, kako ne!
Ja sam stvarno bila potpuno van forme, posle me bilo sramota same sebe :-[
Bas mi je drago sto ti se dopadaju vezbice, samo napred :clap: :clapping: :clap:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.