Main Menu

Lak za nokte kao flomaster

Started by janavi, March 25, 2010, 01:10:48 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja stopala i mažem samo leti :) A definitivno mnogo ređe nego na rukama, te ne usklađujem, ali me zanimalo šta je trend :)
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja totalno suprotno.  :lol:
Na rukama može da mi se desi da dan-dva nemam lak (mada ne volim to) a na nogama istog sekunda kad skinem jedan mažem novi.

Ivy

Quote from: AnaK on May 28, 2010, 09:34:42 PM
A usklađujete li uvek boju na stopalima i rukama?
da  :crazy:

ali napr. ako imam na rukama frens, na nogama moze bilo koji ...ali ako nemam frens onda mazem istu boju  :crazy:

Imam tridesetak lakova :crazy:...mada uglavnom na noktima imam frens jer mi se najvise dopada, najbolje mi "stoji"  :girl_in_love: i super je za kombinovanje...drecave ne ljubim, nemam ni jedan, narandzasti, zeleni i tako to nikako....ni crvene nemam, tj. imam jedan crveni ali nikad ga nisam namazala jer crvenu boju ne volim, kupih ga eto da imam ;D mozda se predomislim...nekad...mada ovaj stoji tri godine, nisam ga ni otvorila, bacicu ga jer je rok vjerovatno istekao :rofl:...imam tri-cetiri tamna...ostalo su sve njezne boje...par sedefastih...i dva sa sljokicama :rofl:

na nogama isto frens...ali ove godine mi je omiljeni midnight plum...tamno ljubicasti...skoro crna...predivan je  :girl_in_love:

zimi noge ne mackam lakom u boji...stavim bezbojni i to je to...

cici

Ako ga nisi otvorila sigurno je još dobar.

I zimi i leti uvek imam namazane nokte i na rukama i na nogama.

Blue

Quote from: cici on May 28, 2010, 10:17:41 PM

svaka cast :respect:

ja sporadicno (ali zaista sporadicno, par puta godisnje), imam french.

na nogama mi dobro stoji i jarko crveni i sedefasti ili beli lak. trudim se inace da nokte na nogama lakiram sto manje mogu, nekako volim da sebi vidim nokte.  :think:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Glitter

Quote from: cici on May 28, 2010, 10:17:41 PM

isto

dmi

skoro uvek imam lak na nogama
retko kad se desi da ga nemam da mi cisto malo nokti dodju sebi
mada sad kad se mazu oni zastitini slojevi pre samog laka verovatno da nema potrebe za tim
ne uskladjujem lakove jer na rukama cesto menjam
na nogama volim bordo, pink, jake boje uglavnom
na rukama sve jedno ono sto mi u tom trenutku prija

potpuno mi je sumanuto da imam vise od 10 lakova (i to mi je mnogo)
trenutno imam 5 komada, pink, sedefast, neki sljokicavi,bordo i bez.
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

anelore

Posto koristim iste nijanse lakova i za ruke i za noge, moze se reci da uskladjujem, ali ne namerno. Kod mene se boja laka za nokte krece od tamno crvene, preko bordo do tamno ljubicaste - sedefaste opcije dolaze u obzir. Posto su mi vec godinama nokti kratki, ruke mi najlepse izgledaju kada su mi nokti obojeni u neku od ovih boja. I potpuno subjektivno, i noge mi tako najlepse izgledaju. Sa drugim bojama, ruke mi izgledaju kao da sam neka sredovecna mesarka. Sedefasti beli lak na svojim noznim prstima bih mogla da podnesem, ali samo ako su lepo preplanule. I da, nokti i na rukama i na nogama su mi i zimi namazani.

AnaK

Oduševljena sam ovim:

essence french manicure & pedicure pen

http://www.essence.eu/rs/artikli/nokti/frenc-manikir.html

Brzo, lako, precizno, izvdljivo i za nevešte kao što sam ja  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja u dm-u kupujem njihove lakove koji se suse za minut...imaju hit nijanse  :D i prilicno su kvalitetni

Margarita

AnaK, ovo je bas super!
Ja sam imala nekad davno slican set, sa tim nalepnicama, i jedno vreme sam umela fino da sredim nokte.
Onda ih potrosila... i tako... mozda je vreme da probam ponovo :)

janavi

ja isto kupujem njihove te brzosušeće lakove
al nešto su utanjili sa nijansama, čini mi se da je ranije bilo više
sad sve neke ultra mega giga drečeće
onako glitt :P
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

ja ne mogu da mazem french sa tim nalepnicama...
mada oporavljaju mi se nokti od nadogranje (prokleta bila  :lol: ) pa sad i nemam sta da mazem

Glitter

Quote from: janavi on November 08, 2010, 10:45:11 AM
ja isto kupujem njihove te brzosušeće lakove
al nešto su utanjili sa nijansama, čini mi se da je ranije bilo više
sad sve neke ultra mega giga drečeće
onako glitt :P
pa to hit nijanse  :D

neki dan sam kupila od meybelline mini colorama, nijansa pink graffiti

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it