Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: vojka on January 18, 2015, 11:00:20 PM
uuuuh on je divan  :girl_in_love:
samo sam ga ja koristila nekoliko godina za redom, doduse davno, davno, pa sam ga se zasitila

Ima parfema kojih se zasitim iako ih sama nisam koristila već su ih mnogi oko mene imali i nosili. Ovaj je jedan od njih, iako jeste lep, ne može se poreći.

Glitter

meni je nor light blue mnogo lep  letnji  perfume ali toliko su ga svi akali da ga ne big kupila :crazy:

Glitter

Lani

Da, on mi definitivno spada u tu kategoriju, kao i Hypnotic poison (godinama ga koristila jedna moja drugarica) i još poneki.

Glitter

meni bi tu na spisku bila vecina sa ove liste sto anka okacila

Lani

I tu bi se probralo ponešto.  :girl_haha:

A koji parfem ne podnosite organski, imate li takav, jesmo pisale već o tome?

Glitter

jao onaj Jungle elefant ...bljak bljak bljak a nosila ga drugarica sa kojom sam sedela u klupi

Lani

Uh, on je jeziv, slažem se.  :crazy: Imala sam i ja jednu koleginicu što se kupala u njemu, u ono vreme kad je bio in.  :crazy:
Ja imam par favorita ali nešto najgore što sam ikad pomirisala je Klinikov Aromatics Elixir. Mogu da namirišem na udaljenosti od 20 metara.  :crazy: :wall:

moma

Ne podnosim Naomi onaj jedan stari, ne znam da li je prvi...

Glitter

Unabebili

Quote from: Glitter on January 18, 2015, 11:41:27 PM
jao onaj Jungle elefant ...bljak bljak bljak a nosila ga drugarica sa kojom sam sedela u klupi

Ja sam na njega imala fizicku mucninu. Bukvalno. Do povracanja.
Dolazila mi je klijentkinja koja ga je stavljala.
Morala sam da je zamolim da prestane da ga stavlja kad dolazi kod mene.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Ja sam se šokirala kada sam ga pre nekog vremena videla u Sephori mislim. Zar to iko više kupuje?  :think:

monochrome

ja sam jungle obozavala :girl_haha:
sad vise ne koristim parfeme...

monochrome

monochrome

volim te spajsi parfeme...obozavam paculi :love32: