Main Menu

Parfemi

Started by Unabebili, April 30, 2010, 10:29:51 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

Quote from: Finalina on January 19, 2015, 12:24:14 PM
jungle obozavam  :-X , ali jeste naporan za okolinu, samo sto meni nekako dobro mi stoji tj po utiscima "kako na tebi mirise drugacije nije tako grozan" ....mozda su lagali :lol: .... ja imam i dan danas jos jednu tek nacetu bocu  ;D

gucci rush (crveni) :love32:

elixir je retko tezak miris, sa njim sam totalno omanula i stoji mi vise od pola velike boce vec godinama, ali zato je wrappings predivan ( i koliko sam skapirala nema ga vise u proizvodnji ili gresim :think: )

hahaha...i meni su ovo uvek govorili, ali ja znam da mi dobro stoji...sto'b rekli...osecam...moja koza inace voli te spajsi parfeme...vidis...ne znam sad uopste koje note prevladavaju ui j'adore, ali kako to moja koza ne voli...kako taj parfem smrdi na meni...sreca pa nigde nisam isla, nego probala od cimerke, a ostali cimeri se razbezali :lol: :lol: :lol:

Lani

Nemam ja ništa protiv spajsi i jakih parfema, jedan od omiljenih ever mi je Mitsouko, nego eto kad ti kombinacija mirisnih nota u jednom parfemu ne prija ni nosu ni koži.

Glitter

ja imam problem gde me stvarno boli glava ako mi neki parfem ode u ekstrem

monochrome

ne znam koji je taj mitsouko :think:

monochrome

sad sam malo guglala...cini mi se da je taj mitsouko bas po mojoj meri :girl_in_love:

monochrome

u isto vreme pisasmo :girl_haha:

vojka

Quote from: Glitter on January 19, 2015, 12:37:38 PM
ja imam problem gde me stvarno boli glava ako mi neki parfem ode u ekstrem
:friends:
ja pored te glavobolje na rush, jos dodatno i kijam, sve mi pecka nos i sinuse  :crazy:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Nanny Ogg

Još jedna obožavateljka slončeta  :diva: I niko mi nikad nije rekao da mu smeta ili se ne sviđa  :think: Mora da nisu smeli  :rofl:

On je definitivno jedan od tih love-hate, što reče Lani.

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Verovatno nisu smeli, ovako čovek kad te vidi namrštenu i kao od brega odvaljenu, ne sme niko da ti se zamera. :lol:

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

MissL

Quote from: Lani on January 18, 2015, 11:35:45 PM
A koji parfem ne podnosite organski, imate li takav, jesmo pisale već o tome?

Eden. :crazy:

Quote from: Glitter on January 18, 2015, 11:25:20 PM
meni je nor light blue mnogo lep  letnji  perfume ali toliko su ga svi akali da ga ne big kupila :crazy:
meni je ovaj nezavrsen skroz :lol: too light, u svakom trenutku mi mirise kao da treba jos malo da se prsne :lol:

Volim vecinu Chanel parfema, Magie Noire, City Glam Armani sam obozavala, Narciso Rodrigues... Moschino Cheap and Chic, mislim da sam ovo sve vec pisala :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

neko na recepciji hotela jugoslavija koristi neki parfem koji je tako nekako jak tezak i nezversen, znam samo da svaki put pomislim: isperi ga, idi kupaj se, odlaziiiii :shout: :lol:

Lani

MissL, super opis za Light blue.  :girl_haha:

Jao setila sam se još jednog od kog imam napade gušenja, Dune.  :crazy:
Mada ja generalno nisam u ljubavi sa Diorovim parfemima, mislim da mi se samo Addict, onaj prvi stari dopada. A i na njega je jedno vreme pola grada mirisalo.

edit: Ne, i Diorella mi se isto dopada od Diorovih, onaj zeleni, u tragovima me podseća na moj voljeni No. 19, pa zato.

Glitter

ja imam prvi dior addict u teget bocici, jel na taj mislis? ima citrusnu vanilastu notu, prilicno jak, zimski?