SUNCANJE-Kreme, Losioni & Co

Started by Glitter, May 07, 2010, 11:10:41 AM

Previous topic - Next topic

Vila

Ja godinama uzimam za celu porodicu Nivea za decu sa faktorom 50, onaj sa sprejem. Uzmem lepo dva-tri, svi se isto mackamo ;)
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

I nama su se te iz DMa super pokazale, verovatno cu ponovo njih.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Mislim da sam i ja imala neke DM prošle godine, bilo nešto baš povoljno pa sam uzela da probam.

cici

Quote from: Vila on May 27, 2014, 01:25:49 PM
Ja godinama uzimam za celu porodicu Nivea za decu sa faktorom 50, onaj sa sprejem. Uzmem lepo dva-tri, svi se isto mackamo ;)
Ovo i ja radim.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Jao ne znam, nema šanse da se setim, ima ih gomila.  :(

stacka

Kali ja mogu da pogledam veceras kad stignem kuci, ostalo mi je negde pakovanje, ne znam napamet.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dawn

Ani sam uzela ovu u DM-u da se macka sad kada izlazi napolje

Za more ako budemo išli dr-ka joj preporučila Eucerin, nama ću standardno iz DM-a ili Niveu ako naletim na neku akcjiu.

kalimero

:bighug: :bighug:

otrcacu ja danas do dm dok je bata na treningu, pa da pogledam....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

Lani

Ja bih odmah mogla da se preselim na Zemunsko groblje kad ništa protiv sunca ne bih koristila, em sam svetla i ispegavim se sva na suncu  :lol: em mladeža koliko voliš.  :crazy:

monochrome

i ja sam jaaaaako sveKla, ali izbegavam sunce u odredjeno vreme, a ovde brate i nemam od cega da se stitim :girl_haha:

stelka je ko crnkinja...

Glitter

Quote from: monochrome on May 27, 2014, 02:49:33 PM
i ja sam jaaaaako sveKla, ali izbegavam sunce u odredjeno vreme, a ovde brate i nemam od cega da se stitim :girl_haha:

stelka je ko crnkinja...
ja se ovde ne bih slozila nakon mog lobster iskustva na 13 celzijusa u aprilu :crazy:

monochrome

a joj glitt...zaboravih na to :bighug:

ja se plasim blokiranja absorpcije vitamina D...to je u uk poprilican problem, a mi jos i vegani...

Glitter

Mene je anka pitala za fleke od sunca na licu (tamo gde sam pegava) dal mi to od subca ili sam namerno stavila rumenilo :lol: