Bebi i trudničke potrepštine

Started by Lani, May 09, 2010, 04:53:50 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Jao stacka kakve fensi stvarčice za malu šmizlu  :girl_haha: :love32:
Kud mi rekoste za Imago  :nokti2:  :lol:, baš danas idem u centar grada. Ja i dalje sve neutralno kupujem, kako se uhvatim za nešto plavo pomislim, a šta ako ipak nije dečak...

Saska, moja marama je ova... Čitala sam po forumima i na više mesta našla da su zgodnije za hendlovanje i lakše po kičmu marame bez prstenova, pa sam odustala od slinga.
http://hug-bug.com/hug_bug_marama_za_nosenje_beba.html

Deda

Lani extra je ova marama, kud to nisam imala, zivot bi mi bio mnooogo laksi, makar bi imala 2 ruke na raspolaganju  :girl_haha:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

aleks

Lani, jel znas da vezujes maramu?
ja cu je pozajmiti/kupiti ovog puta, samo mi je vezivanje problem...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Ima uputstvo na sajtu. Valjda se neću upetljati sva.  :girl_haha:
A imaju i uputstva u formi klipova kako se bebe stavljaju u različite položaje.

Saska

vidis, mogla bih i ja da kupim pa ce da vezbam vezivanje na Mininim "celavim bebama"

Gost51

linga

Quote from: Marty Maraskino on May 15, 2010, 11:01:22 AM
Ovo moje dete nikako da se priblizi gornjoj kilazi :crycry: dalekih 18kg :crycry: pre ce visinom da preraste :)

Bitnije je da pazis na visinu...

linga

Quote from: AnaK on May 15, 2010, 08:27:45 PM
Znam ja, uželela si se roze  :love32: Ja devojčicama za poklone uvek kupujem roze, da imam ćerku garant bi izgledala kao puding od jagoda  :love32:

:love32:
A ako ih roditelji ne "upropaste" udju sama u rozle, sljokica fazu, ko Bozicnje jelke su majke mi  :girl_in_love:

Lani

Ja sam se uvek opirala rozikastim nijansama i kupovali smo Ivi u svim bojama, baš svim ali ne vredi sad su joj roza, ljubičasta i crvena omiljene. Gledaju devojčice oko sebe i u vrtiću, one su po pravilu sve u rozom. Dođe to na svoje.  ;D

stacka

Mene zeza koleginica kako zbog ovak'ih poput mene nema nista da se nadje u drugoj boji :lol: a stvarno nije, Tari nisam kupila ni jednu roze stvar, uvek sam gledala da bude neka druga varijanta a mama ako hoce nek joj kupuje roze :D
Kad gle, vidi me sad :lol: Juce nam je bio onaj tip sto nosi robicu po kucama, iskontrolisala sam se i uzela zelenu posteljinicu :girl_haha:
Pelene oprane i vec od jutros opeglane i slozene :love32: ne mogu da verujem da prekosutra ulazim u 38. nedelju. Da mi je neko pricao da ce biti ovako, ne bih verovala. Bas se priblizilo.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Kad cu ja to da odradim, pojma nemam...

stacka

Pa dobro, ti imas jos fore. Polako.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

anelore

Ja sam se kod Save opirala oblacenju u plavo, imao je navise braon, bez, zelenih stvari...A kod Vide sam bila primorana da kupujem uglavnom roze i ljubicasto, jer drugih boja za male devojcice (narocito u prva tri meseca) gotovo i nema - mislim, ima ponesto zuto ili zeleno, ali mahom je to roze, ljubicasto i belo. Cak sam se namucila da joj kupim nehodajuce cipelice za krstenje u crvenoj ili beloj boji - sve imaju neki roze ili ljubicasti dodatak (osim divnih crvenih u Zari, koznih, za 2290 dinara, sto nisam htela da platim).

Lani

Iva ima dosta baš tamnih majčica sada, za ovaj uzrast, ali što ti kažeš za male bebe stvarno samo roze i belo. Mi smo imali i dosta nasleđenih stvari od jednog bate pa smo nosili i plavo kao sasvim mala beba. A i lepo joj je stajalo zbog boje očiju.  :girl_in_love:
Već je počela da se buni kad joj oblačim tamne boje. Ima neku tamno braon majcu sa sitnim belim srcima i pitala me poslednji put zašto joj stalno oblaičim tu majcu.  :crazy: :girl_haha:

cici

To još par godina rozLe, a kad dodju do 9g izjave da im je crno omiljena boja :o
Gde je nestala mala roze šljokičasta devojčica :cry: