Main Menu

Bebi i trudničke potrepštine

Started by Lani, May 09, 2010, 04:53:50 PM

Previous topic - Next topic

janavi

jao što je slatko kad pišeš o tome
ajde slikaj :clap:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

stacka

Htela sam i da slikam, ali reko' da ne preterujem  :rofl:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Slikaj, inspirisi me da odem u shopping :lol:

stacka

Evo, slikala sam, uz sve komentar "Boze, droga" :lol: samo da okacim na PB pa cete da vidite :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

:love32:
U Imagu, u onoj radnji gde su bebeće stvari ima takvih da ti pamet stane.

stacka

Mislim da cu Imago da overim sama ovih dana, da mogu da biram na tanane :-X :love32:
Evo ih slicice

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

meeeedene su sve stvarčice
al ja da izdvojim ove štraftičaste  :girl_in_love: :girl_in_love:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Janko 23.7.2002.

Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

stacka

Ma, ja sam sama sebi smesna. Toliko sam bila protiv tog oblacenja decaci - plavo, devojcice - roze, prosto ne znam sta mi je  :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Znam ja, uželela si se roze  :love32: Ja devojčicama za poklone uvek kupujem roze, da imam ćerku garant bi izgledala kao puding od jagoda  :love32:
Janko 23.7.2002.

aleks

stacka, stvarcice su  :love32:

ja ne znam da li cu nesto da kupujem. verovatno jednu kombinaciju kad izlazimo iz bolnice, to bih bas volela da je novo, novo. I onda onako sta mi se dopadne u hodu.
Imamo kolica, imamo krevetac i dusek (nov, a  previse placen, A. skoro da nije spavao na njemu), policu za presvlacenje imamo, ali nisam sigurna da cemo uspeti da je uglavimo u spavacu sobu. Od garderobe imam A. stvari, a dobicu i od bratanice. Nemamo sediste za kola, ali ni to necu da kupujem, preuzecemo od bratanice.
Pelene imam nove netpakovane tetra jedno 30kom,  svedske takodje, ali sumjam da cu joj stavljati. Benkice imam nove novcijate, ali preferiram bodice, njih imamo sigurno 30.
Posteljinice imam A. a sigurno cemo kupiti makar jednu da bude bas njena  :love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Masha

Kako sta ti je, najsladje su roze kupovine :love32:
Ja i dan danas smeknem bebece roze stvarcice, da me mine zelja :crazy:

Sve je slatko mnoooogo :love32:
ovi bodici iz todora su super :love32:

Sad sam se setila, ima jedno dve radnje kod Kineza sa super bodicima, moze jos pponesto da se nadje, jako su kvalitetni i samo u malim brojevima, nor do 62. Jedna je u starom delu, kada se ulazi iz pravca novog, jedan od dva ulaza, ne znam tacno koji, radnjica je druga desno.

A daska za presvlacenje je oko 1000 din u porodlistu u Visegradskoj

Iva

Stacka, divne su stvarcice!!!!!  :love32:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.